Låner rørleggere 64 mil unna

 
Låner rørleggere 64 mil unnaComfort Mosjøen har fulle ordrebøker, med oppdrag for barnehage, oppdrag i tilknytning til to vannverk i Hattfjelldal, et leilighetsprosjekt i Osbakken i Mosjøen, i tillegg til oppdrag fra privatmarkedet, forteller daglig leder Hanne Arnstad. (Foto: Comfort Mosjøen).
På Comfort Mosjøen er det travle dager. Så travle er dagene at daglig leder, Hanne Arstad, må leie inn rørleggere fra andre deler av landet for å dekke etterspørselen.

- Akkurat nå får vi hjelp fra Comfort på Vågå med prosjektet vi har på Andås Barnehage i Mosjøen, forteller daglig leder i Comfort Mosjøen, Hanne Arstad, i en pressemelding. Fra Vågå til Mosjøen er det en avstand på 64 mil.

Jobber med Andås barnehage

Rørleggerfirmaet i Mosjøen har hovedentreprisen på alt av varme- og sanitæranlegg på Andås barnehage.

Andås barnehage er Comfort Mosjøen sitt nest største prosjekt i hele firmaets levetid.

– Kontrakten er på fire millioner kroner og vi har jobbet på prosjektet siden i fjor. Det er en kjempejobb som vi gleder oss stort over, sier hun.

Fulle ordrebøker

I tillegg har Comfort oppdrag i tilknytning til to vannverk i Hattfjelldal, et leilighetsprosjekt i Osbakken i Mosjøen, i tillegg til oppdrag fra privatmarkedet.

– Ordrebøkene er fulle fram til sommeren 2018. I vinter måtte vi søke hjelp internt i Comfort-kjeden. Vi er 11 ansatte på Comfort Mosjøen, og det er godt å vite at vi kan rekke hånden ut til kolleger i hele landet i perioder med mye jobb. Vi har tidligere fått hjelp fra Comfort-rørleggere fra Notodden, Alta, Namsos og Brønnøysund, forteller hun.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår