Landet rammeavtale med Elkonor

 
Landet rammeavtale med ElkonorBildet: Avtalen med Elkonor er en av flere norske samarbeidsavtaler som Ordrestyring har inngått i løpet av kort tid i det norske markedet, og inkluderer blant annet avtaler med BDO og VVS-Eksperten.
Det nordiske teknologiselskapet Ordrestyring ApS har inngått en 5-årig rammeavtale med Elkonor AS.

Selskapet blir dermed en viktig samarbeidspartner for ytterligere å styrke digitaliseringen av elektrobransjen i Norge.
 
Avtaler med BDO og VVS-Eksperten

Ordrestyring er en av Nordens ledende teknologiselskaper for skyløsninger til håndverksbransjen. Selskapet har nylig entret det norske markedet, men har lenge vært en ledende aktør i Norden. De har per i dag 30 000 kunder, hvorav mange er små og mellomstore bedrifter innen elektrobransjen. Avtalen med Elkonor er en av flere norske samarbeidsavtaler som Ordrestyring har inngått i løpet av kort tid i det norske markedet, og inkluderer blant annet avtaler med BDO og VVS-Eksperten. 


 
Elkonor er en landsdekkende, medlemseid og medlemsstyrt, elektrikerkjede med over 195 uavhengige elektroentreprenører. Den 5-årige avtalen med Ordrestyring er en viktig komponent i det totale tilbudet som nå tilbys elektrobedriftene i Elkonor Next.
 
Tett samarbeid

- For Elkonor er det viktig å tilby våre medlemmer moderne og effektive systemer som gir de bedre kontroll på kundereisen, fra første kontakt til fakturering. Med Ordrestyring på laget kan vi nå tilby de et tids- og ressurstyringsverktøy med et svært moderne og brukervennlig grensesnitt. Samtidig som vi gjennom et tett samarbeid kan påvirke utviklingen av nye funksjoner, til fordel for våre medlemmer, sier Jørgen Andreassen, IT og Økonomisjef i Elkonor AS, i en pressemelding. 
 
Håndverksbransjen opplever stadig tøffere konkurranse og press på driftsmarginene. Det stilles derfor høye krav til effektive digitale løsninger, lik Ordrestyring, som sikrer både ressurskontroll og en raskere fakturering. Raskere fakturering har vist seg å ha stor innvirkning på likviditeten til små og mellomstore håndverksbedrifter. Elkonor har fremhevet at èn av årsakene til valget falt på Ordrestyring var nettopp mulighetene for et tettere samarbeid, og mulighet for å tilpasse og påvirke utviklingen av nye funksjoner for Elkonor sine medlemmer. 

- Vi er sikre på at kjedens medlemmer vil dra stor nytte av vårt system til fordelaktige priser, og vi vil gjøre vårt for å bidra til en digital og effektiv arbeidsdag, sier Mikkel Leffers Svendstrup, Chief Revenue Officer i Ordrestyring ApS. (bildet)

Om Ordrestyring:

Ordrestyring ApS med hovedkontor i København har 50 ansatte og er en del av Hantverksdata Group. Selskapet er Danmarks ledende plattform for tids-og ressursstyring  for håndverksbransjen, hvor målgruppen er tømrere, elektrikere, rørleggere, murere, malere, gulvleggere mm. 
 
Om Elkonor:

Elkonor AS er den ledende kjeden for selvstendige elektroentreprenører. Elkonor har eiere i alle fylker og i alle markedssegmenter - privat, offentlig, industri og off-shore, til sammen 195 medlemsbedrifter. Elkonor har i dag 8 ansatte og kontorer sentralt på Ryen i Oslo. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår