Lanserer nytt medlemskonsept

 
Lanserer nytt medlemskonseptBildet: Fra venstre: Stian Aarstad, kjedeleder VVS Norge Partner, Thorbjørn Theie, administrerende direktør VVS Norge og Erlend Berg, leder VVS Norge Prosjekt
VVS Norge Partner lanseres som et nytt medlemskonsept spesialtilpasset små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk.

Målet er å øke lønnsomheten og gi rørleggerne en mer effektiv hverdag.
 
Det er et hull i markedet
der små og mellomstore rørleggerbedrifter kan nyte godt av de beste innkjøpsbetingelsene og samtidig beholde sin identitet og firmanavn, som VVS Norge nå skal dekke. 
 
- Vi styrker et allerede sterkt lag i VVS Norge med et nytt konsept tilpasset rørleggere og rørleggerbedrifter med 1-10 ansatte. Gjennom VVS Norge Partner skal vi hjelpe rørleggere til å bli mer lønnsomme og bruke mindre tid på administrasjon gjennom å tilby markedets mest konkurransedyktige priser, gode bonuser, gratis regnskap og gode verktøy for en mer effektiv hverdag, sier Stian Aarstad, kjedeleder i nyetablerte VVS Norge Partner, i en pressemelding.
 
VVS Norge består fra før av Bademiljø, Comfort og VVS Norge Prosjekt, og har over 200 medlemsbedrifter med en samlet omsetning på over fem milliarder kroner. Gjennom VVS Norge Partner kan rørleggerbedrifter uten egen butikk bli en del av VVS Norge-familien.
 
- VVS Norge skal være rørleggerens førstevalg og vi jobber hver dag for å øke lønnsomheten og konkurransekraften til rørleggerbedriftene. Vi sikrer gode innkjøpspriser gjennom et stort volum. I tillegg vet vi at de færreste rørleggere trives best med regnskap og administrasjon. Ved å tilby gratis regnskapsføring og hjelp til driften, vil hverdagen bli mer effektiv og lønnsom, sier Aarstad.
 
Gratis regnskapstjenester leveres gjennom Meire VVS Regnskap, et regnskapsfirma deleid av VVS Norge og som er spesialisert på rørleggerbransjen. I tillegg får bedrifter som er en del av VVS Norge Partner tilgang til bransjens beste kompetanseprogram, VVS Norge Akademiet, og gode avtaler på arbeidstøy, verktøy og markedsføring.
 
- Vi tilbyr et fellesskap med faglig og sosialt samhold, der målet er å hjelpe rørleggeren med å bruke mer tid på å være nettopp rørlegger. Vi skal styrke lønnsomheten gjennom effektive løsninger og stort fellesskap, men tror samtidig på den kjennskapet og den lokale konkurransekraften. Derfor beholder bedriftene sin egen identitet og firmanavn, men får VVS Norge-familien i ryggen, avslutter Aarstad.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår