Brødrene Dahl lanserer gjenbruksposer

 
Brødrene Dahl lanserer gjenbruksposerBildet: Gjenbruksposene er sorte, har et enkelt og røft design og er av samme kvalitet som Ikea-posene.
Brødrene Dahl forsetter det viktige arbeidet rundt miljø- og bærekraftstrategien med å dele ut gratis gjenbruksposer til alle sine kunder i servicesentre på Rørleggerens Dag 11. mars.

Brødrene Dahl AS er Handelens Miljøfonds første medlem i VVS-bransjen. Lansering av gjenbrukspose bygger videre på arbeidet som ble gjort høsten 2021. Da vi gikk over til kun å bruke plastposer som består av 80% resirkulert plast.  

- Med et årlig forbruk på 500 000 plastposer, ønsker vi nå å gi våre kunder mulighet til å velge et enda mer miljøvennlig alternativ. Nå introduserer vi gjenbruksposer, i alle våre servicesentre i Brødrene Dahl. Rørleggerens Dag den 11. mars feirer vi med å dele ut gratis gjenbrukspose til alle kunder som handler i et av våre denne dagen. Ved å ha fokus på reduksjon av antall plastposer som utleveres, vil vi sammen med våre kunder, direkte bidra til å redusere risikoen for at plastposer havner i naturen, sier leder for Kvalitet & Bærekraft hos Brødrene Dahl, Dennis Knarvik, i en pressemelding.

- Brødrene Dahl har i dag 6 fokusområder når det kommer til bærekraftsarbeid, et av de er emballasje. Sammenlignet med «vanlig» plastposer, så blir miljøregnskapet bedre jo flere ganger gjenbruksposene brukes, mener Knarvik.

• Etter 5 bruk, blir CO2 utslipp på våre poser lavere, enn om man brukte vanlig plastbærepose.

• Etter 45 bruk, blir alle miljøindikatorer (CO2, ozon, toksisitet, vannressurser, m.m.) lavere enn dersom man bruker vanlig plastbærepose. 

- Gjenbruksposene er sorte, har et enkelt og røft design og er av samme kvalitet som Ikea-posene. Korte og lange bærestropper gjør det enkelt å frakte varer og to ulike størrelser er testet og valgt ut blant noen av våre kunder underveis i prosessen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Brødrene Dahl.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår