Lederskifte i VVS Norge RMB

 
Lederskifte i VVS Norge RMBBildet: Vidar Skoglund tar over sjefsstolen etter Kari Øgle Kjensberg i VVS Norge RMB
Kari Øgle Kjensberg har valgt å søke nye utfordringer eksternt og Vidar Skoglund går inn som ny leder.

Etter mange år som leder i Comfort, Bademiljø og VVS Norge har Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i VVS Norge RMB, meddelt at hun slutter som administrerende direktør i VVS Norge RMB for å søke nye utfordringer eksternt.
 
– Styret i VVS Norge, ledelsen og jeg har satt stor pris på samarbeidet med Kari, både som daglig leder og som person. Hun har hatt en sentral rolle i utviklingen av Bademiljø og Comfort og levert gode resultater gjennom alle årene hun har vært en del av VVS Norge. Vi takker henne for innsatsen og ønsker henne lykke til videre, sier Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge, og legger til:
 
– Styret og jeg er samtidig meget fornøyd med at Vidar har takket ja til å overta jobben som leder for VVS Norge RMB. Han kjenner strategien, menneskene og medlemmene godt, slik at vi kan fortsette fremover med full fart. Da vi etablerte VVS Norge så vi raskt behovet for å få på plass en del tjenester som var etterspurt av medlemmene. Vidar fikk i denne perioden hovedansvaret for å få på plass løsninger som blant annet Seebrite, DHJ og Dextro i tillegg til det overordnede ansvaret for IT.

Vidar Skoglund går inn som ny leder i løpet av oktober.

– Jeg har kjent på savnet etter å være tettere i kontakt med medlemmene og ser derfor frem til muligheten med å gjenoppta dette, sier Skoglund avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår