Leverer VVS og ventilasjon i Bekkestua have

 
Leverer VVS og ventilasjon i Bekkestua haveBildet: Bekkestua have ligger i Kleivveien i Bærum kommune og består av 230 leiligheter med fem hybler fordelt på 11 blokker.
AKTUELLE PROSJEKTER: Assemblin prosjekt vest signerte i januar en totalentreprisekontrakt med Consto Øst AS om prosjektering og utførelse av innvendige rørarbeider på boligprosjektet Bekkestua have.

Av Bjørn Laberg

Nå har Asemblin ventilasjon også kontrakt for levering av ventilasjon i prosjektet.

Bekkestua have ligger i Kleivveien i Bærum kommune og består av 230 leiligheter med fem hybler fordelt på 11 blokker. Prosjektet omfatter også 209 parkeringsplasser og fem næringslokaler - totalt nærmere 34.000 kvadratmeter.

330 bad

VVS-oppdraget omfatter 330 bad. I tillegg til leiligheter med fellesarealer, omfatter ventilasjonsoppdraget også tekniske rom for tre næringsarealer.

- Dette er en stor jobb for oss, både omsetningsmessig og med tanke på sysselsetting de nærmeste par årene. Vi er derfor svært takknemlige for å ha fått tillit og ansvar for dette oppdraget.  Vi ser frem til et godt samarbeid i gjennomføringen av prosjektet og gleder oss til å levere et flott prosjekt, sier regionssjef Leif Stensrud i Assemblin prosjekt rør.

BREEAM-NOR-standard

Boligprosjektet ligger sentralt på Bekkestua med umiddelbar nærhet til handel og T-bane. Det har fastsatte miljømål og skal blant annet sertifiseres etter BREEAM-NOR. Leilighetene vil holde høy standard. Byggherre er Kleivveien Utbygging AS, eid av Profier AS (50 prosent) og AF Gruppen ASA (50 prosent).

Assemblin er allerede i gang med prosjektering av både rør- og ventilasjonsanlegg. Arbeidet med bunnledning starter i sommer. Produksjon på plassen er planlagt startet i løpet av høsten. Prosjektet skal etter planen være ferdig første kvartal i 2025.

FAKTA:
Prosjekt: Bekkestua have, Bærum
Oppdragsgiver: Consto Øst AS
Leverandør: Assemblin prosjekt vest / Assemblin ventilasjon
Kontrakt: Prosjektering og totalentreprise, innvendige rør og ventilasjon
Byggestart: Høsten 2022
Overlevering: Første kvartal 2025

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår