Lindab ansetter ny salgs- og markedssjef

 
Lindab ansetter ny salgs- og markedssjefBildet: Stefan Myhre Pettersen. Foto: Endre Nybråten, Lindab
NYTT OM NAVN: Lindab, ledende innen innovative ventilasjons- & byggeløsninger har ansatt Stefan Myhre Pettersen som ny salgs- og markedssjef.

Etter Ståle Svenssons avgang fra rollen som salgsdirektør, har Lindab valgt å rendyrke rollen og satse mer konkret mot våre salgs- og markedsstrategier.

- Stefan, som med rik erfaring fra sin tid som salgssjef hos Lindab, er klar for steget opp og løfte Lindabs salgs- og markedsføringsinitiativer til nye høyder. Stefan har vært med å jobbe frem nye forretningsområder for oss allerede og vil nå få muligheten til å fokusere enda mer på forretningsutvikling, strategi og nysalg ikke bare på ventilasjon men alle våre forretningsområder, sier Eirik Austad, administrerende direktør i Lindab, i en pressemelding.

- Det er store sko å fylle, men jeg er klar for utfordringen og ser frem til muligheten for å utvikle alle Lindabs forretningsområder fremover, sier en entusiastisk Stefan Myhre Pettersen.

- Med et skarpt øye for både detaljer og det store bildet, er jeg overbevist om at vi sammen kan nå nye høyder, skyter Austad inn.

- Vi har mange spennende muligheter fremover, jeg har jobbet mye med energieffektivisering og bærekraftige materialvalg, så det blir spennende å få satse i samme retning i alle våre forretningsområder, sier Pettersen.

- I tillegg til Stefans nye rolle, er vi også glade for å annonsere at Endre Nybråten nå vil inngå i Stefans team og ta et skritt opp som Lindabs nye Kommunikasjonssjef. Med et fornyet fokus på å styrke både intern og ekstern kommunikasjon, er Endre klar for å sikre at Lindabs budskap resonnerer klart og kraftfullt i alle kanaler, sier Austad videre.

- Dette er en spennende tid for Lindab. Med Stefan ved roret for salg og marked, og Endre som vår stemme utad, har vi nå rustet oss bedre enn noen gang til å møte fremtidens utfordringer. Sammen skal vi alle bygge videre på Lindabs suksess og fortsette å være en foretrukket partner innen byggebransjen, avslutter Eirik Austad.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår