LK Systems satser offensivt

 
LK Systems satser offensivtBildet: Bård Narve Svendsen (t.v.) og Peri Folke Bjune-Knutsen
I tillegg til rekruttering av teknisk sjef og produktsjef, er det også besluttet nye satsinger innad i LK for å fortsette å styrke organisasjonen.

Fra 1. februar blir Peri Folke Bjune-Knutsen ny prosjektselger på Østlandet. Peri har de siste seks årene jobbet som selger for VVS Prefab og har bred erfaring med salg og service gjennom de siste 20 år.

- Gleder meg til reisen

– Jeg gleder meg til å starte min reise i LK og fortsette vår satsing på prosjektkunder og prefab. LK har en virkelig god produktportefølje og har også ekspertkompetanse på prefabrikasjon, hvor LK Prefab er Nordens største innen prefabrikasjon. Vi vil fortsette å utvikle løsninger innen varme- og tappevannssystemer, hvor mange av våre løsninger er unike og tilpasset kunden, sier Peri Folke Bjune-Knutsen, ny prosjektselger i LK Systems.

Ny rolle for Bård Narve Svendsen

Bård Narve Svendsen får fra februar ny stilling som selger for å øke servicen og tilgjengeligheten til små og mellomstore bedrifter i Buvete og øst Agder, og han skal i samarbeid med Peri ivareta egne prosjektkunder i regionen. Bård har også lang erfaring og kunnskap med sine mer enn 30 år i bransjen.

– Jeg er veldig glad for å ha både Peri og Bård med på satsingen vår for å utvikle smartere og mer bærekraftige produkter og systemer som forenkler våre kunders hverdag, i dag og i fremtiden. Vi ser frem til å gjøre denne reisen sammen med våre kunder og fortsette å utvikle nye løsninger sammen, sier Anthoni R. Dias, salgssjef i LK Systems.

LK utvikler smarte produkter og systemløsninger for varme, vann og sanitet, og er en ledende aktør i Norden innen løsninger for varme- og tappevannsystemer

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår