Minneord for Harald Vidnes

 
Minneord for Harald VidnesBildet: Harald Vidnes (03.01.45 - 30.05.24)
Harald Vidnes, født 03.01.1945, døde 30. mai i år. Vidnes var en pioner innen ventilasjonsbransjen, kjent for sitt store engasjement og lidenskap for faget.

- Det er med sorg vi melder at Harald Vidnes, en kjær kollega og en av de første som markedsførte og solgte GOLD-aggregatene til Swegon, har gått bort. Harald spilte en sentral rolle i lanseringen av GOLD-aggregatene på 1990-tallet. Haralds lidenskap for ventilasjon strakte seg langt utover salg; han skrev fagartikler og delte sin omfattende kunnskap med kollegaer og bransjefolk.

- Hans innsats bidro til å etablere Swegons sterke posisjon i markedet, og han var kjent for sin evne til å formidle komplekse tekniske konsepter på en forståelig måte. 

- Hans minne vil leve videre blant kollegaer, venner og alle i bransjen som hadde gleden av å arbeide med ham. Vi sender våre dypeste kondolanser til hans familie og venner i denne vanskelige tiden.

Kollegaer i Swegon

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår