Lindab kjøper dansk ventilasjonsselskap

 
Lindab kjøper dansk ventilasjonsselskapBildet: Venti ble grunnlagt i 1973 og holder til i Hørning utenfor Aarhus, hvor det er både produksjon, lager og salgsavdelinger.
Med oppkjøpet av Venti, som produserer ventilasjonskanaler i Hørning ved Aarhus, får Lindab større geografisk dekning i Danmark.

Svenske Lindab supplerer dagens aktiviteter i Danmark med oppkjøpet av Venti, som i likhet med Lindab produserer ventilasjonskanaler – både sirkulære og rektangulære.

I tillegg er Vento distributør av ventilasjonsprodukter som lyddempere, armaturer og et bredt spekter av tekniske produkter for luftdiffusjon.

– Venti er et kundefokusert selskap med solid kunnskap om ventilasjon, sier Heino Juhl, administrerende direktør i Lindab Danmark.

I fremtiden vil han videreutvikle selskapet sammen med administrerende direktør og medeier Søren Lindahl Klausen og de 34 ansatte.

– Det er gode utviklingsmuligheter for Venti på det danske markedet sammen med Lindab, noe som vil komme våre kunder og ansatte til gode. Vi ser frem til å bli en del av Lindab og fortsette å tilby god service og høy kvalitet, sier Søren Lindahl Klausen, administrerende direktør og medeier i Venti, sier Søren Lindahl Klausen.

Bedre geografisk dekning

Oppkjøpet, som forventes gjennomført i løpet av sommeren 2024, vil gi Lindab bedre geografisk dekning og økt produksjon av ventilasjonskanaler.

Bildet: Fra venstre: Heino Juhl, administrerende direktør Lindab, Søren Lindahl Klausen, eier og direktør, Venti, Lone Lindahl Klausen, eier og bærekraftsambassadør, Venti, Mette Brøndum, direktør Region Vest-Europa, Lindab, Puk Spencer, salgsdirektør, Lindab.

Om Venti:

Venti ble grunnlagt i 1973 og holder til i Hørning utenfor Aarhus, hvor det er både produksjon, lager og salgsavdelinger. Salg og distribusjon skjer også fra en filial i Hvidovre utenfor København. Selskapet har en årlig omsetning på ca. 78 millioner danske kroner

Venti selger foreløpig ikke Lindab-produkter.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår