Neste generasjon overtar aksjer i Flexit konsernet

 
Neste generasjon overtar aksjer i Flexit konsernetBak fra venstre: Johan Martinsen, Christian Leuchars-Martinsen og Richard Martinsen. Foran fra venstre: Pernille Martinsen Westlie, Pål Martinsen og Ane Berg Martinsen
Pål Martinsen som i dag eier 100% av aksjene i Flexit konsernet, overdrar aksjemajoriteten til sine fem barn: Pernille Martinsen Westlie, Johan Martinsen, Richard Martinsen, Christian Leuchars-Martinsen og Ane Berg Martinsen.

Pål Martinsen beholder en mindre aksjepost fram til han fyller 67 år i januar 2024, men beholder majoriteten av stemmene på generalforsamlingen og kontrollerer fortsatt selskapet fram til da. Pål fortsetter også inntil videre som styreleder for konsernet.

Etter januar 2024 vil Johan Martinsen og Pernille Martinsen Westlie sammen ha flertallet av stemmene på generalforsamlingen. Det er inngått en aksjonæravtale som legger til rette for et fortsatt langsiktig eierskap i familien.

- Jeg er veldig fornøyd med at dette er løst på en god måte der alle er kommet til enighet og alle involverte er fornøyde. Barna har tatt gode initiativ og løst dette på en god måte seg imellom. Jeg vil takke alle gode kollegaer som jeg har jobbet sammen med i 40 år i Flexit, sier Pål Martinsen.

Foto: Pål Martinsen (t.v.) og Knut Skogstad

Knut Skogstad, daglig leder er også strålende fornøyd med løsningen:
- Jeg vil gratulere Pål og familien med å ha kommet fram til en så god løsning. Det er imponerende og godt gjort å løse dette på en så god måte innad i familien. Dette er også løst med henblikk på framtiden der overgangen vil skje med god kontinuitet og er samtidig med på å skape langsiktighet og forutsigbarhet.
Dette er derfor svært gode nyheter for alle medarbeidere og alle arbeidsplassene hos oss.  

- Med dette fundamentet har vi nå et godt utgangspunkt til å fortsette våre strategiske satsninger og mål om fortsatt utvikling og lønnsom vekst sier Skogstad.  

- Pål har betydd mye for utviklingen av Flexit gjennom alle disse årene. I oktober i år satte vi omsetningsrekord og omsatte da mer på en måned enn vi gjorde på et helt år det første året han var eier. Vi har alltid vært lønnsomme og det sier alt om hvilken reise dette har vært.  Nå er det lagt et godt fundament som sikrer kontinuitet i utviklingen, avslutter Skogstad.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår