Flexit utvider i Bergen

 
Flexit utvider i BergenF.v. Trond Frotjold, Espen Karlsen og Jarle Skage er rigget og klare for åpning av nytt lager.
Flexit AS har lenge hatt et godt fotfeste på Vestlandet og nå satses det ytterligere i denne landsdelen. 15. oktober åpnes ny lageravdeling i Bergen.

Lageret er ment å være et suppleringslager til det profesjonelle ventilasjonsmarkedet, og ikke en konkurrent til eksisterende salgskanaler og byggevareutsalg.

Nyetableringen i Vestlandets hovedstad er en strategisk satsning fra konsernets side.

Knut Skogstad, administrerende direktør Flexit AS

- Vi har sterke og gode kunderelasjoner på Vestlandet og spesielt i Bergen. Med dagens krav til blant annet leveranse på byggeplasser, ser vi det nødvendig å kunne være mer fleksible og ha kortere leveringstid. Vi ønsker å gjøre hele kjøps- og leveringsprosessen til våre kunder så effektiv og sømløs som mulig. Det er hyggelig å kunne vise våre samarbeidspartnere i dette området at de er viktige for oss og at vi satser på dem, sier Knut Skogstad, administrerende direktør i Flexit, i en pressemelding.

Nyetableringen i Bergen på hele 660 kvadratmeter gjør at Flexit nå får et moderne distriktslager og større kapasitet. Til nå har lager og logistikk til det norske markedet foregått fra Østlandet og fra Töcksfors til resten av Europa.

- Vi har vekstambisjoner også fremover og da er hyppige leveranser og et tilgjengelig sortiment viktige konkurransefaktorer, utdyper Skogstad.

Showrom for kunder og partnere
Flexit har solgt ventilasjonsløsninger siden 1974. De er størst på boligventilasjon i Norge og tilbyr nå også løsninger med ventilasjon, varme og tappevann med sin EcoNordic Inneklimasentral.
I de nye lokalene i Bergen er det et eget showrom hvor kunder kan få presentert og teste ut de ulike løsningene. 

Nye og flotte kontorlokaler i Damsgårdsveien 167

- Nå gleder vi oss til å ta imot kunder og partnere. I våre nye lokaler har vi god plass til å demonstrere våre produkter, holde kurs, møter og frokostseminarer. Vi gledet oss til å invitere alle til en stor åpningsfest, men med dagens situasjon så må vi vente til vi kan gjennomføre innenfor trygge rammer, sier Espen Karlsen, som er salgssjef for avdeling VVS Norge. Det blir likevel en høytidelig markering, snorklipping og full drift på lageret fra åpningsdagen 15.oktober.

-Vi har også utvidet staben og fått en ny kollega som skal jobbe 100% med lager og logistikk. Dette blir veldig bra for vårt team her på Vestlandet, fortsetter Karlsen entusiastisk.

Ny lokasjon er på Laksevåg i Bergen, nærmere bestemt, Damsgårdsveien 167. Ønsker du å ta en prat om inneklima, ventilasjon og våre produkter er du hjertelig velkommen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår