Nordic Climate Group overtar Kylanläggningar AB

 
Nordic Climate Group overtar Kylanläggningar ABBildet: Fredrik Gren, administrerende direktør i Nordic Climate Group.
SVERIGE: Nordic Climate Group styrker sin posisjon i Øst-Sverige gjennom oppkjøpet av Kylanläggningar AB i Norrköping.

Selskapet, som fokuserer på kjøle- og varmepumpeløsninger for klima, næringsmiddelindustri og storkjøkken, er et viktig tilskudd til Nordic Climate Group, som befester sin posisjon som Nordens ledende aktør innen kjøling, oppvarming og energieffektive installasjoner. Kylanläggningar ble etablert i 1988 og er godt etablert i Östergötland og Sörmland. Kylanläggningar omsetter for 37 millioner norske kroner og har 16 ansatte. 

Helhetlige tilnærming

- Lange kunderelasjoner basert på nøyaktighet og kvalitet har preget arbeidet vårt siden oppstarten i 1988. At vi nå slutter oss til Nordic Climate Group er et skritt videre for at vi kan skal kunne fortsette å jobbe på denne veien. Vi ser også at vår helhetlige tilnærming «fra idé til ferdig kontrakt» styrkes gjennom samarbeidsmuligheter med de andre selskapene i gruppen. I tillegg har vi et utviklingsmiljø som skaper muligheter til å tilby det aller beste innen energieffektivitet og løsninger med naturlige kjølemidler, sier Mats Hint, administrerende direktør i Kylanläggningar

Grunnlaget for Nordic Climate Groups virksomhet er en sterk lokal markedsposisjon. Dette betyr at Kylanläggningar, i likhet med de andre selskapene i gruppen, fortsetter å jobbe med sitt lokale varemerke, tidligere eiere forblir og nåværende virksomhet samt kunder prioriteres. Nordic Climate Group har tidligere hatt installasjons- og servicevirksomhet i Östergötland gjennom GS Kylservice og Wester Kylteknik.  

- I tråd med vår filosofi 

- Det er med glede jeg ønsker Kylanläggningar velkommen til Nordic Climate Group. Det er nettopp denne type selskap som styrker gruppen. Godt administrert og pålitelig for både kunder og ansatte. Sikkerheten fra idé gjennom kontrakt til service og vedlikehold er godt i tråd med vår filosofi og vår servicetankegang i gruppen, sier Fredrik Gren, administrerende direktør i Nordic Climate Group.

Nordic Climate Groups har som fokus å hjelpe kundene med å minske miljøpåvirkningen og maksimere energieffektiviteten. Planen er å fortsette å bygge et ledende selskap i Nord-Europa med sterk vekst både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp. 

– Vi er overbevist om at suksessen vår er basert på entreprenørskap, desentraliserte forretningsenheter med samarbeid innen næringsliv/innkjøp, opplæring av ansatte og deling av teknisk kunnskap, sier Fredrik Gren avslutningsvis.

Om Nordic Climate Group: 

Nordic Climate Group er en ledende aktør innen kjøl-, varme- og energieffektive installasjoner og bærekraftige klimaløsninger. Konsernet ble etablert i 2021 og består av rundt 70 lokale virksomheter, har mer enn 1 200 ansatte og omsetter for ca. 3,5 milliarder kroner. Nordic Climate Group eies av en bred gruppe gründere og ansatte sammen med Altor Fund V.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår