Olsen & Wallum inn i Telerør

 
Olsen & Wallum inn i Telerør
Den Sandefjord-baserte rørleggerbedriften Olsen & Wallum AS fusjonerer nå med Larvik Rørhandel AS, som en del av Telerørgruppen.

- Vi har inngått en spennende fusjonsavtale med Larvik Rørhandel, en stolt og tradisjonsrik bedrift med over 90 års erfaring i Vestfold. Sammen utgjør vi nå en enda sterkere kraft i VVS-bransjen, skriver Olsen & Wallum i en pressemelding.

- Økt ekspertise og erfaring: Fusjonen gir oss tilgang til et bredere spekter av fagkunnskap og erfaring. Med våre kombinerte ressurser som to tradisjonsrike bedrifter, er vi klare til å tilby en enda bredere tjenestepakke som dekker alle VVS-behovene kundene måtte ha.

- Gjennom fusjonen får kundene i tillegg tilgang til et større utvalg av VVS-produkter og utstyr. Vi vil kunne tilby de nyeste og mest innovative løsningene på markedet. Ved å kombinere våre ressurser og kompetanse som en del av Telerørgruppen, kan vi dessuten tilby en raskere respons og bedre tilgjengelighet, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Telerørgruppen har 150 ansatte, og en årlig omsetning på 280 millioner kroner.

Telerørgruppen består av:

• Telerør A/S

• Larvik Rørhandel

• Olsen & Wallum

• Norsk Sprinklerteknikk

• Teleklima

• Telerør Elektro

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår