QR-kode gir lett tilgang på dokumentasjon

 
QR-kode gir lett tilgang på dokumentasjonBildet: Salgssjef for service og ettermarked i Niprox, Anne-Britt Bortheim
16. og 17. februar deltar Niprox Technology som utstiller på Solstrandkonferansen 2023 i Os. Med seg i bagasjen har de en QR-kode-nyhet.

- Dette er en konferanse vi synes er viktig å delta på. Vi treffer mange mennesker som har ulike roller i bransjen og vi får anledning til å informere disse om vårt vannbehandlingskonsept for lukkede vannbårne varme- og kjøleanlegg. I tillegg får vi anledning til å følge opp eksisterende kunder ansikt til ansikt, noe som har stor verdi for oss, og forhåpentligvis for kundene, sier salgssjef for service og ettermarked  i Niprox, Anne-Britt Bortheim.

Anne-Britt avslører at denne gangen kommer de til Solstrand med en liten nyhet.

- Vi vet det er viktig for våre kunder at de har mulighet for lett tilgang på dokumentasjon på utstyret vi leverer. Nå vil alle nye og gamle anlegg få en egen QR-kode på selve anlegget. På den måten vil man ved skanning av denne komme rett til en egen dokumentasjonsside hvor man finner relevant dokumentasjon for produktet, sier hun.

Anne-Britt og daglig leder Roy Austbø deltar begge på Solstrandkonferansen fra Niprox Technology AS.

- Vi ser frem til å møte kjente og nye fjes i løpet av de to dagene konferansen varer. Kom innom vår stand på konferansen, og slå av en prat med oss om vannbehandling, inviterer Anne-Britt avslutningsvis

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår