Renova - ny baderomsserie fra Geberit

 
Renova - ny baderomsserie fra Geberit
Geberit lanserer nå den nye baderomsserien Renova, bestående av servanter, møbler og toaletter som er spesialtilpasset ulike baderomsbehov.

Med alt tilgjengelig i én serie blir det enklere å planlegge ditt neste prosjekt.

Til det private bad

Geberit Renova Plan er spesialtilpasset bruk i private hjem og borettslag, der størrelsen på badet er ulik, men hvor man ønsker å forholde seg til én baderomsserie. Renova Plan har mange ulike størrelser, og passer både gjestetoaletter, større familiebad og alt imellom.

Alle møblene kommer med integrerte håndtak, og med skuffer og dører som har myk lukkefunksjon. Overflatene til Geberits Renova Plan-møbler er designet for å tåle den fuktige luften på badet, og kommer til å vare i mange år fremover.

FLEKSIBELT: Geberit Renova Plans baderomsserie har toaletter, servanter og møbler i et klassisk design. Muligheten til å velge forskjellige størrelser, gjør at det kan være løsninger for både små, mellomstore og store bad.

Til renoveringsprosjektet

Geberit Renova servanter, toaletter og urinaler er ideelle for renovasjonsprosjekter på offentlige og halv-offentlige toaletter. Designet er klassisk, og porselenet er av høy kvalitet.

Til det lille badet 

Geberit Renovas Compact-serie passer perfekt på bad hvor hver centimeter teller. Toalettet er kun 49 centimeter dypt, servantene kompakte og baderomsmøblene er tilgjengelig i forskjellige størrelser – til og med i design som passer i hjørner. Servanten er tilgjengelig både med og uten skap, og alt kommer i et klassisk, tidløst design. Baderomsmøblene har runde kanter, og gir dermed et mykt uttrykk på et lite bad.
 GOD UTNYTTELSE: Renova Compact sine baderomsmøbler og toalett er utviklet for små bad. 

Til omsorgssegmentet

Geberit Renova Comfort er en mangfoldig serie av produkter tilpasset omsorgssegmentet. Fokuset er på økt komfort hos brukeren, og tilgjengelighet uansett om badet er i et privat hjem, på et sykehus eller i en omsorgsbolig. Serien har flere smarte detaljer, som enkel oppbevaring og rullestolvennlige servanter, alt i matchende design.

ØKT KOMFORT: Geberit Renova Comfort-serien har en enkelt design, samtidig som det har tilgjengelighet og komfort i fokus.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår