Sammen om prestisjeoppdrag

 
Sammen om prestisjeoppdragF.v: Kenneth Skogsrud, Geir Engen og Lars Arne Kvarberg
Med VVS Norge som fødselshjelper fant Bademiljø Ringside og Bademiljø Asbjørn Nordsveen ut at de sammen stod sterkest i konkurransen om oppdraget på Nye Idrettens Hus i Oslo.

Nå håper de det inspirerer flere av medlemsbedriftene i VVS Norge til å jobbe tettere sammen.

Nylig vant selskapet Ringnord ANS den omfattende jobben med VVS-arbeidet på Nye Idrettens Hus på Ekeberg i Oslo. Bak nyopprettede Ringnord ANS står Bademiljø Ringside og Bademiljø Asbjørn Nordsveen.

- Vi måtte basert oss på delvis innleie for å kunne løse det på egenhånd, og jeg kjente at var kjedelig å være sårbar på denne måten. Fra tidligere hadde jeg god kjennskap til Bademiljø Asbjørn Nordsveen på Brumunddal og hadde troen på at vi kunne utveksle erfaringer og stå sterkere ved å samarbeide. Vi er like som virksomheter på mange måter, og så raskt et potensial også utover dette første oppdraget der vi kan utnytte arbeidsstyrken på tvers, sier Kenneth Skogsrud, daglig leder i Bademiljø Ringside, i en pressemelding.

Partnerskapet ble godt mottatt av byggherre Backe Stor-Oslo.

- Ringnord ANS er etablert som et ansvarlig selskap med solidarisk ansvar, slik at det for oppdragsgiver var det å regne som to garantister bak én leverandør, sier Skogsrud.

Bademiljø Ringside og Bademiljø Asbjørn Nordsveen er begge en del av VVS Norge, og selskapene forsto at et godt utarbeidet samarbeidsavtale kunne forenkle og inspirere medlemsbedrifter også i andre deler av landet til å finne sammen. Derfor fikk de bistand gjennom VVS Norge med å jobbe frem et overordnet avtaleverk som også enkelt kan tas i bruk av andre medlemsbedrifter.

- Det var fantastisk å få hjelp til denne jobben gjennom VVS Norge, og det beviser at det felleseide selskapet er langt mer enn innkjøpsorganisasjon. Her kan vi styrke konkurransekraften på tvers av medlemsbedriftene, og avtaleverket som er utarbeidet er laget med tanke på at andre også dra nytte av dette, sier Lars Arne Kvarberg, daglig leder i Bademiljø Asbjørn Nordsveen.

Prosjekteringen av arbeidet er allerede i gang, og også der fikk Bademiljø-firmaene dratt nytte av VVS Norge ved å trekke inn ingeniørfirmaet DHJ (Dagfinn H. Jørgensen AS), som nylig inngikk partnerskap med VVS Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår