Seks traineer kickstarter karrieren i Bravida Norge

 
Seks traineer kickstarter karrieren i Bravida NorgeBildet: Fra venstre: Vy Pham, Niklas Brede Arnesen, Petter Homleid, Even Ligård, Agaas Sivakumar og Øyvind Finnema.
Seks traineer er i år tatt opp i Bravidas toårige traineeprogram innen teknikk og forretningsdrift. De skal bidra til å utvikle hvert sitt område innen Bravida.

– Det er veldig givende å få være med å utvikle de beste talentene til fremtidige ledere. Traineene utvikler seg raskt og har verdifulle innspill og ferske øyne på våre prosjekter, sier Øyvind Homleid, prosjektdirektør og ansvarlig for traineeprogrammet i Bravida.

For femte år på rad har Bravida Norge tatt opp traineer i sitt toårige traineeprogram. Blant mange søkere har til sammen 16 talenter fått plass og mulighet til å utvikle seg i, og bidra aktivt til selskapet.

Fleksibel kompetanseutvikling

Programmet fører sammen erfarne Bravida-medarbeidere med nyutdannede som bringer fersk kompetanse, og det har gitt svært gode resultater. De fleste traineene har nettopp avsluttet sin master- eller bachelorutdanning innen teknologi og ingeniørfag, økonomi eller marked og administrasjon. Noen er også fagutdannede med mange år i et teknisk håndverkeryrke, som er motivert til å gå inn i mer administrative roller.

– Med tett oppfølgning og fleksibel kompetanseutvikling gir Bravida traineene en god start på karrieren. Traineene får gradvis mer ansvar, og får muligheten til å lede større prosjekter allerede før programmet er over. Det er noe som gir dem både praktisk og lærerik erfaring, sier Homleid.

Gode utviklingsmuligheter

Årets trainee-kull skal jobbe med prosjektledelse og administrativt arbeid, og har ulike forutsetninger for å bli med på programmet. Noen har akkurat avsluttet en mastergrad, en har noen år med arbeidserfaring, mens andre har fullført bachelorgrad, og bakgrunn som elektriker. 

– Jeg ser veldig frem til å jobbe i et stort konsern hvor det er mange med mye kunnskap. Synes også det er gøy at vi har mange gode utviklingsmuligheter her under og etter at programmet er ferdig, sier Øyvind Finnema, trainee prosjektleder.

Med fagbrev som elektriker og nylig avsluttet bachelorgrad i Fornybar energi, har han mye å bidra med i Bravida. Bacheloroppgaven hans handlet om å lage en forvaltningsmodell for nettstasjoner på bakkeplan.

Gøy at Bravida satser på meg

– Bravida har et solid og bra opplegg for traineer, og hjelper meg med å finne den utviklingsveien jeg ønsker å gå. Det er veldig gøy at Bravida ønsker å satse på meg og min kunnskap, sier Even Ligård, trainee prosjektleder. 

– Jeg var ikke helt sikker på hva jeg ville jobbe med rett etter studiet, det var så mange muligheter. Derfor føler jeg meg veldig heldig som får være en del av dette programmet. Jeg kommer til å få prøvd så utrolig mye gøy, og skreddersy kompetansen min etter både mitt og Bravida sitt behov, forteller Vy Pham, trainee prosjektleder.

– Jeg kommer rett fra masterutdanningen og dette programmet gir meg en veldig god overgang fra studiene til arbeidslivet. Jeg har lært veldig mye på studiet som nå blir utrolig gøy å få delt med Bravida, samt gjort i praksis, avslutter Agaash Sivakumar, trainee prosjektleder.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår