Smarthusløsning blir standard

 
Smarthusløsning blir standardBildet: Administrerende direktør i ABChus, Dagfinn Lindberg (t.v.) og daglig leder i Kardia, Jonathan Lenk.
ABChus blir den første norske elementhusleverandøren med smarthusteknologi som standard i alle boligmodeller.

Til nå har smarthusteknologi vært tilvalg i ABChus. Den nye avtalen gjør ABChus til den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller. Det betyr at man i tillegg til tradisjonelt elektrisk anlegg nå kan styre lys, varme og ventilasjon på en enkel og brukervennlig måte med systemet Kardia Smart.

─ Smarthusteknologien er viktig for helse, miljø og sikkerhet. I tillegg gir det en enklere hverdag for kundene våre. Vi skal levere funksjonelle, fremtidsrettede hjem som bidrar til høy livskvalitet. Kardias teknologi er en viktig brikke i dette, sier administrerende direktør i ABChus, Dagfinn Lindberg.

Sammenfallende verdier

Mange har opplevd smarthusteknologien som komplisert og lite brukervennlig. Den viktigste grunnen til at ABChus falt ned på Kardia som leverandør, var selskapets fokus på å skape kostnadseffektive løsninger med brukeren i fokus.
─ ABChus og Kardia har mange sammenfallende verdier. For oss er det viktig at teknologien bidrar til at hjemmet blir et bedre sted å bo. Det skal ivareta miljøet og helsen til de som bor der, samtidig som det øker komforten og sikkerheten, sier daglig leder i Kardia, Jonathan Lenk.

Gir store besparelser

ABChus og Kardia har i første omgang inngått avtale for 5 år. Begge selskapene har imidlertid et tro på et langt og godt samarbeid, og på fordelene dette gir kundene. Kardia gjorde en Enovafinansiert undersøkelse i 2019 som viste at man i ABChusmodellen Noomi ville spare fire tusen kroner, bare ved å senke temperaturen til 16 grader mellom 23 og 07 hver natt.
─ Avtalen sikrer kundene en trygg og god leverandør med høy kvalitet og servicegrad. Det viktigste er imidlertid alle fordelene kundene vil oppleve når de velger et ABChus. Det handler om en bedre økonomi, og en enklere og tryggere hverdag, sier Lindberg.

Voldsom utvikling

Smarthusteknologi er et voksende marked i rivende utvikling. Denne utviklingen vil øke omfang og tempo i årene som kommer.
─ Det er viktig å ligge i forkant av utviklingen, men det viktigste er å ha et bevisst forhold til hva teknologien skal bidra til. Teknologien er kun attraktiv når den er enkel å bruke, og tilfører verdi til kundene. Samarbeidet med ABChus gir oss mulighet til å høste viktig erfaring vi kan ta med oss i utviklingen videre, sier Lenk.

Om ABChus og Kardia:

ABChus er en norsk bolighusleverandør, som siden oppstarten i 2000 har levert mer enn 3600 boliger til det norske markedet. Selskapet har hovedkontor i Ski i Viken, omsetter årlig for rundt 500 millioner kroner, og sysselsetter rundt 300 mennesker i produksjonen av sine boliger.

Kardia AS leverer tekniske enheter og smarthusløsninger til boligmarkedet. Gjennom innsikt og tverrfaglighet fra alle de ulike områdene i byggebransjen fra strøm til VVS, ventilasjon, elektro og produksjon utvikler selskapet løsninger til alle typer bosituasjoner. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår