Swegon GLOBAL luftbehandlingsaggregat

 
Swegon GLOBAL luftbehandlingsaggregat
Swegon følger med på utviklingen i både ventilasjonsbransjen og verden for øvrig, og for å møte kravene til brukervennlighet og kostnadseffektivitet lanserer Swegon en helt ny aggregatserie; Global.

Swegon GLOBAL luftbehandlingsaggregat er en ny serie effektive aggregat som er utviklet for installatører som setter pris på enkelhet, entreprenører som har behov for å holde tids- og budsjettrammer samt sluttbrukeren som vil ha et godt inneklima til en rimelig kostnad.

«Det nye effektive plug’n & play aggregatserien GLOBAL RX TOP for luftmengder fra 600 – 3100 m3/h er et prisgunstig alternativ utviklet for brukere som verdsetter enkelhet,» sier Vergel Bagayan, avdelingsleder for aggregat i Swegon. «Det er flere fordeler med aggregatserien», forsetter Vergel Bagayan, blant annet er aggregatene lagerført på vårt lager i Oslo, noe som gir kundene våre stor fleksibilitet når det gjelder leveringstidspunkt. Som standard leveres aggregatene med direktedrevne til- og fraluftsvifter og roterende varmeveksler.
Som våre andre aggregat-serier, leveres også GLOBAL-aggregatene med en innovativ berøringsskjerm med en meget brukervennlig oppstartsmeny. Aggregatene er temperatureffektive – virkningsgrad på varmevekslere opp til 82 % (Ecodesign LOT6) samt kan gjenvinne kjøleenergi. Global er ment for plassering innendørs.

Vergel Bagayan fortsetter: «GLOBAL-sortimentet passer små og mellomstore prosjekter, som butikker, restauranter, kontor, skoler, barnehager, hotell, bolighus, idrettshaller, teatre og offentlige bygninger som ønsker kort leveringstid samt brukervennlig automatikk for oppstart og igangkjøring.»

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle