Til VVS-dagene med smart montasje

 
Til VVS-dagene med smart montasjeBildet: Montasjesystemet siFramo fra Kruge
VVS-DAGENE 2022: - Kruge vil under VVS-dagene blant annet fronte smarte, bærekraftig og kostnadseffektive montasjesystem, sier Ida Granli, markedskoordinator i Kruge AS.

Av Bjørn Laberg

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Kruge AS er lokalisert på Spikkestad rett utenfor Drammen. Kruge AS tilbyr et omfattende leveringsprogram av komplette montasjesystem til entreprenører innen ulike typer industri. 

- Montasjesystemet siFramo stiger stadig i popularitet blant VVS- og ventilasjonsinstallatørene. Forklaringen til den økende populariteten ligger blant annet i den geniale EN-skrueløsningen som gjør monteringen genialt lettvint. På messa vil våre besøkende kunne teste nettopp hvor enkelt denne siFramo-monteringen er i praksis. Det vil også bli konkurranser på standen med blant annet iPad som premie, sier Granli til VVS aktuelt.

- Vi kommer også til Lillestrøm med andre godbiter, som de håper vil interessere både rørleggere, ventilasjonsinstallatører, rådgivende ingeniører eller andre beslutningstakere. En av godbitene er Exact rørkuttersystem. Exact rørsag kan brukes til kutting av rør i alle materialer så som stål, plast, kobber, støpejern, rustfritt stål og multi-layer materiale. I vårt produktspekter har vi også spesialsager for å kutte og fase plastrør i en og samme operasjon, sier Granli videre.

- Kruge opplever et godt marked på industrielle anlegg og yrkesbygg. Dette på tross av at enkelte prosjekter utsettes eller nedskaleres. Vi har store forventinger til VVS-dagene, VVS-bransjens største messe, hvor de fleste som er interessert i VVS kommer, sier Granli avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår