Tilby dine kunder profesjonell vannrensing på hytta

 
Tilby dine kunder profesjonell vannrensing på hyttaIllustrasjonsbilde
BWT er lidenskapelig opptatt av å tilby enkle, effektive vannbehandlingsløsninger som sikrer at hytteeiere nyter avslappende dager på hytta.

Solen begynner å titte frem, dagene blir merkbart lengre og temperaturen stiger. Det er en klar indikasjon på at hyttesesongen snart er i gang for fullt. 

Fire fordeler hytteeierne kan glede seg over

Rørleggere spiller en stor rolle i å sikre effektive og pålitelige vannbehandlingsløsninger på hytta. Forståelsen av vannrensing og dens kritiske rolle på hytta leder oss naturlig til de mange fordelene den bringer:

1. Sunt, rent og trygt drikkevann
2. Enklere og raskere rengjøring
3. Bedre smak og lukt på vannet
4. Mer tid til å nyte fridagene på hytta

Vannbehandlingen hytteeierne lengter etter!

Slik blir du ekspert på vannbehandling

For at du som Rørlegger skal kunne hjelpe hytteeierne med å oppnå disse fire fordelene i sommer, inviterer BWT deg til å bli en ekspert på vannbehandling på kun tre timer. 

Du vil få muligheten til å styrke din kompetanse innen vannbehandling og bli enda bedre på BWT produkter. 

Hytter står ofte ubrukt i lengre perioder, noe som kan føre til at vannsystemer blir stående med stillestående vann, og dette kan øke risikoen for bakterier i vannet. Derfor er det viktig at du som Rørlegger tilbyr en spesifikk behandling for å sikre trygt vann.

Nå kan du tilby de beste løsningene for hytteeierne

Når hytteeieren har foretatt en vannprøve, vil du som Rørlegger raskt og enkelt kunne tilby det mest effektive vannbehandlingsanlegget for å løse de spesifikke utfordringene som er i vannforsyningen.

Et utvalg av BWTs anlegg kan fjernstyres via smarttelefon, noe som gjør dem svært brukervennlige for hytteeierne.

Dette systemet gjør det mulig å overvåke lekkasjer, noe som sikrer ekstra trygghet. Med BWT som team i ryggen kan du være sikker på at du får den hjelpen du trenger, alt fra installasjon til den daglige driften, i tillegg til å ha tilgang til salgsmateriell.

Kom i gang allerede i dag!

Enten vannet inneholder kalk, jern, humus eller har en ubehagelig lukt – BWT har løsningen på problemet. Å installere et vannbehandlingsanlegg vil gjøre hverdagen til hytteeierne lettere. Er du ikke allerede ekspert på vannbehandling? Da kan du bli det nå!

Nå kan du sørge for at hytteeierne har rent og sikkert vann, og kan nyte noen late dager på hytta – dykk dypere inn i BWTs løsninger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår