Tilbyr rammeavtale innen byggautomasjon

 
Tilbyr rammeavtale innen byggautomasjonIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) tilbyr rammeavtale for service- og driftstjenester innen byggautomasjon.

Av Bjørn Laberg

Dette for å opprettholde rasjonell drift av eksisterende SD-anlegg. NMBU har en variert bygningsmasse, derav også variert teknisk infrastruktur, systemer og tilhørende kompleks funksjonalitet og ikke minst av forskjellig årgang. 

NMBU har alt fra konvensjonelle kontor fasiliteter, vernede bygninger, laboratorievirksomhet, undervisningslokaler, oppstalling av dyr, kantiner mv. Oppdraget omfatter ikke de nye Veterinærbygningene lokalisert på Campus Ås.

Det forutsettes at leverandøren kan levere og håndtere systemer og produkter som inngår i primærinstallasjonene på NMBU, herunder; Johnson Controls, Beckhoff, GE Digital. 

Dagens SD-anlegg (toppsystem) på NMBU er av type JCI Metasys V12, Citect Facilities V7.5 SP1 og iFIX V5.8 med tilhørende underliggende tilkoblet infrastruktur.

Rammeavtalen har en varighet på 2 år fra og med signeringsdato med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse 1+1 år, maksimalt 4 år til sammen.

Oppdragsgiver: NMBU
Tilbudsfrist: 19. oktober 2023
Verdi: inntil 4 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår