Tilbyr rammeavtale på automasjonstjenester innen VA

 
Tilbyr rammeavtale på automasjonstjenester innen VAIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Lillestrøm kommune tilbyr rammeavtale for levering av PLS og PLS-utstyr til vann og avløpssektoren i kommunen.

Av Bjørn Laberg

Lillestrøm kommune planlegger å skifte ut PLS-system på inntil 50-stasjoner i løpet av en 5-årsperiode, og ytterligere 20 stasjoner etableres/rehabiliteres innen 2032. Det reelle antallet kan bli noe lavere.

Lillestrøm kommune er slått sammen av tidligere Fet, Skedsmo og Sørum kommune, og omfatter et stort geografisk område. Standarder på VA-installasjoner, både når det kommer til løsninger for automatisering, PLS-typer, Driftskontrollsystem og overvåkning er forskjellig, og oppdelt i henhold til gamle kommunegrenser.

Det pågår for tiden et arbeid med å knytte utestasjoner og renseanlegg sammen i et felles Driftskontrollsystem. Parallelt med dette skal PLS’er og løsninger for automatisering på VA-installasjoner oppgraderes, for å komme nærmere en helhetlig standard i hele kommunen.

 

Kontrakten har en varighet på 2 år, med opsjon for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 8 år, med 12 måneder av gangen. Rammeavtalen vil dermed ha en varighet på inntil 10 år.

Forlengelser skjer automatisk. Dersom oppdragsgiver ikke ønsker forlengelse skal dette varsles skriftlig, senest 2. mnd. før utløp av rammeavtaleperioden. Det estimeres et uttak på 3 millioner kroner pr år.

Tiltakshaver: Lillestrøm kommune
Tilbudsfrist: 20. oktober 2023
Verdi: inntil 30 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår