Tilbyr rammeavtale på konsulenttjenester

 
Tilbyr rammeavtale på konsulenttjenesterIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Harstad kommune tilbyr rammeavtaler på tekniske konsulenttjenester, med en totalverdi på opptil 18.4 millioner kroner.

Av Bjørn Laberg

Anskaffelsens formål er å inngå parallelle rammeavtaler med leverandører for levering av tekniske konsulenttjenester for arkitekt og rådgivende ingeniører for følgende fag:

1. Byggetekniske tjenester: Bygg, Elektro, VVS
2. Branntekniske tjenester
3. Prosjektledelse/byggherreombud/ITB-koordinator
4. Bygg- og prosessautomasjon
5. Arkitekt/tekniske tegninger
6. Reguleringsplan

Harstad kommune ønsker å inngå parallelle avtaler innen hvert fag for å ha større trygghet for tilgjengelighet. Det vil bli tildelt inntil tre rammeavtaler for hver delkontrakt. Prosjektene som denne anskaffelsen vil gjelde for, er kommunale bygg, anlegg og eiendommer i Harstad kommune og vil i utgangspunktet ligge innenfor:

- mindre investeringer
- vedlikehold
- mindre ombygginger / endringer
- generell drift

Verdi på rammeavtalen vil beløpe seg til cirka 4.6 millioner kroner per år (estimert). Kontraktsperioden er 2 år, men Harstad kommune har opsjon på å forlenge kontrakten med de samme betingelser med 2 år, slik at total mulig kontraktslengde blir 4 år.

Harstad kommune har mål om å bli Miljøfyrtårnsertifisert i løpet av 2022. Rådhuset er blitt miljøsertifisert, og har ansvar for å oppfylle alle miljøkriterier som er felles for organisasjonen, herunder innkjøpsavtaler. Målsettingen medfører at Harstad kommune i større grad vil legge vekt på relevante miljøkrav når det gjelder alle vesentlige anskaffelser av tjenester og varer. Leverandører som er miljøsertifiserte og som kan levere miljømerkede produkter, kan regne med å få fordel av det i kommende konkurranser. 

Tiltakshaver: Harstad kommune
Verdi: Inntil 18.4 millioner kroner
Tilbudsfrist: 14. februar 2022

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår