Vannbehandling som energigevinst

 
Vannbehandling som energigevinstBildet: Rene anlegg, renere vann, lavere energiforbruk, forlenget levetid på anleggene, minimalisere bakterieoppblomstring samt redusere behovet for service og reparasjoner, er forretningsideen rundt bruk av Bauer vannbehandling.
VVS-DAGENE 2022: - Vårt fokus på messa blir blant annet å fortelle om vannbehandlingsløsninger for næringsbygg, kommunale bygg og borettslag, for å redusere energiforbruket.

Av Bjørn Laberg

- I år kommer vi med noen nye modeller tilpasset mindre lukkede anlegg. I tillegg vil vi under messa presentere nye filter med kombinasjon pose og magnet med mulighet for parallellmontering for de virkelig store anlegg, sier Robert Hagen, konsulent i Lime Vannteknologi AS til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Lime vannteknologi er et selskap som selger Bauer vannbehandling. Bedriften foretar befaringer og gir råd, både til direktekunder og for videresalg via entreprenører, rørleggere, konsulenter og andre. Helt konkret er Lime Vannteknologi sin jobb å bidra til forbedring av VVS-anlegg, innen nybygg og rehabilitering. Rene anlegg, renere vann, lavere energiforbruk, forlenget levetid på anleggene, minimalisere bakterieoppblomstring samt redusere behovet for service og reparasjoner, er forretningsideen rundt bruk av Bauer vannbehandling.

- Energisituasjonen i Norge er snudd opp ned de siste månedene og det vil nok være en varig endring. Vårt produkt Bauer sørger for at eldre varmeanlegg får en varig rens noe som fører til en kraftig reduksjon av energiforbruket. Viktigheten av rene anlegg, også for drikkevann, er alltid et fokus hos oss, spesielt for å bidra til en god legionellakontroll, sier Hagen videre.

- Vi gleder oss virkelig til messe og spesielt ettersom den forrige måtte avlyses. Vi regner med mange besøkende og erfaringen tilsier at VVS-messa alltid gir oss mange nye kunder. Markedssituasjonen for vannbehandling er alltid positiv. Vannbehandling har et enormt kundepotensial, siden de fleste bygninger har et behov innen dette fagfeltet. Det vil hele tiden være kundegrupper som har kjøpekraft nok til å gjøre smarte energiinvesteringer, eller følge lovpålagt beskyttelse mot legionellaproblemer, sier Robert Hagen avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår