- Bærekraft er avgjørende

 
- Bærekraft er avgjørendeBildet: - Våre løsninger har en direkte og indirekte innvirkning på menneskene og miljøet rundt oss. Med dette i tankene har Swegon mange nyheter med fokus på bærekraft og det grønne skiftet, sier markedskoordinator Hildegunn Stenvik. Foto: Swegon
VVS-DAGENE 2022: - For Swegon er bærekraft avgjørende for at vi skal lykkes. Vi har allerede tatt steget videre og leverer flere produkter med propan, som vi kommer til å presentere under messa, sier Hildegunn Stenvik, markedskoordinator i Swegon.

Av Bjørn Laberg

- Swegon kommer blant annet til å presentere nyheten CASA Genius med mobil-APP for god brukeropplevelse. Her er finnes alle manualer og video i appen, sier Stenvik til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Swegon Group AB er en markedsledende leverandør innen inneklima, og tilbyr løsninger for ventilasjon, oppvarming, kjøling og klimaoptimalisering, samt tilkoblede tjenester og teknisk support. Swegon har datterselskaper i og distributører over hele verdens og 17 produksjonsanlegg i Europa, Nord-Amerika og India. Selskapet sysselsetter mer enn 2 700 personer og omsatte i 2021 for 5,8 milliarder SEK.

- Våre løsninger har en direkte og indirekte innvirkning på menneskene og miljøet rundt oss. Med dette i tankene har Swegon mange nyheter med fokus på bærekraft og det grønne skiftet. For å dokumentere våre produkters innvirkning på miljøet har vi, som de første i bransjen, allerede publisert flere EPD (Environmental Product Declarations) for f.eks ventiler, lydfelle, aggregater, og flere er på gang, sier Stenvik videre.

- Under VVS-dagene kommer vi til å ha flere utstillinger på standen for å vise bredden i sortimentet vårt, og med god veiledning skal vi skape interesse hos de besøkende. Vi viser våre systemløsninger og digitale tjenester bestående av energieffektive GOLD-aggregat, DCV systemet WISE for energioptimalisering og kjølemaskin med naturlig kuldemedier, sier hun.

Stenvik oppfordrer besøkende på messa til å ta turen innom Swegons følgende tre «Learning Point»: 

• Digitale tjenester: Hvordan håndterer dere eiendommens data i dag og hvordan brukes den? 

• Hvorfor systemløsninger?  Å optimalisere sammenhengen mellom inneklima og kjøle- og varmeproduksjon har aldri vært enklere ...

• Fremtidens kjøle- og varmeprodukter allerede idag!  Swegon har allerede tatt steget videre og leverer flere produkter med propan …

- Det er noen år siden sist VVS-messe, så vi venter utålmodig på at messen skal starte opp. Vi tror at det blir knallsuksess med flere besøkende enn tidligere. Dette er en fantastisk møteplass for bransjen i en krevende markedssituasjon med komponenttilgang og prisjusteringer. Swegon opplever fortsatt stor pågang på alle våre lokasjoner, tross usikre tider og utsikter, sier Hildegunn Stenvik avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår