Blandesløyfe og bærekraftige valg

 
Blandesløyfe og bærekraftige valgBildet: MIXIT forutsier for eksempel behovet for service og vedlikehold, slik at man proaktivt kan engasjere byggeierne og gi råd om både tilpasninger og langsiktige, bærekraftige valg
VVS-DAGENE 2022: - Til VVS-dagene 2022 gleder vi oss over å kunne presentere Grundfos MIXIT, en blandesløyfe for både kjøling og varme, sier John Ove Laksberg, salgsdirektør VVS i Grundfos.

Av Bjørn Laberg

- Grundfos MIXIT reduserer antall komponenter fra de tradisjonelle 8-12 komponentene fra forskjellige leverandører. Her trenger du bare å forholde deg til to komponenter – en Grundfos MIXIT-enhet og en Grundfos MAGNA3 eller TPE3 sirkulasjonspumpe, som kommuniserer trådløst med hverandre. Dette betyr blant annet at prosjektering, igangkjøring og installasjon kan gjennomføres på omtrent halvparten av tiden, noe som frigjør tid til andre oppgaver, sier Laksberg til VVS aktuelt.
 
VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Grundfos er den største pumpeprodusenten i verden, med base i Danmark, med mer enn 19.000 ansatte globalt. Den årlige produksjonen av mer enn 16 millioner pumpeenheter, sirkulasjonspumper, nedsenkbare pumper og sentrifugalpumper. Grundfos leverer energieffektive og intelligente vannløsninger, med en årlig produksjon på 17 millioner enheter. Grundfos har kontorer i mer enn 55 land og over 19,000 ansatte over hele verden. 

- Under VVS-dagene ser derfor frem til å kunne ha en dialog med både eksisterende og nye kunder om hva Grundfos MIXIT kan gjøre for deres prosjekter. Blandesløyfen MIXIT hjelper brukeren å forstå bygget i drift og se kostnadsprofilen til installasjonene. MIXIT forutsier for eksempel behovet for service og vedlikehold, slik at man proaktivt kan engasjere byggeierne og gi råd om både tilpasninger og langsiktige, bærekraftige valg, sier Laksberg videre.
 
- Det ligger dypt i Grundfos sitt DNA at vi er pionerer innen løsninger som kan løse verdens vann- og klimautfordringer og forbedre menneskers livskvalitet. I en tid med energikrise trigger dette ekstra og gir inspirasjon til å kunne levere prefabrikkerte løsninger som forbedrer kvalitet og effektivitet og gir bedre kontroll og energibesparelser for bygg, avslutter Laksberg.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår