Tilbyr rammeavtale på rørleggertjenester

 
Tilbyr rammeavtale på rørleggertjenesterIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Asker kommune inviterer til konkurranse om rammeavtale på rørleggertjenester. Avtalen har en maksimalverdi på 35 millioner kroner.

Av Bjørn Laberg

Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi, og behovet er usikkert. Historisk sett har oppdragsgiver Asker kommune handlet for 6 millioner kroner, eks. mva. per år de siste årene.

Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer.

Rammeavtalen har en varighet fra og med 16.12.2022 til og med 15.12.2024, med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen. Maksimalverdi på rammeavtalen, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning, ligger på 35 millioner kroner

Asker kommune ønsker å inngå parallelle avtaler med to eller flere leverandører, forutsatt at et tilstrekkelig antall kvalifiserte leverandører gir tilbud.

Oppdragsgiver: Asker kommune

Tilbudsfrist: 28. 0ktober 2022

Verdi: inntil 35 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår