Pipelife fronter smarte avløpssystem

 
Pipelife fronter smarte avløpssystemIllustrasjonsbilde. Foto: Pipelife
VVS-DAGENE 2022: - Pipelife vil under årets VVS dagene vise frem våre avløpssystemer, Smartline, Stilla og Pili2, sier salgssjef bygg i Pipelife Norge, Stian Svendsen Oen.

-  Vi ser også frem til å lansere en serie med helt nye produkter i vårt VVS-sortiment. Smartline og Pili2 har vært på markedet i mange år, og vi ønsker at kundene våre skal bli endra bedre kjent med det unike avløpssystemet under VVS dagene, sier Svendsen Oen til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. I Surnadal produseres rør og deler i polyvinylklorid (PVC), polypropylen (PP) og polyetylen (PE) til vann og avløp, drenering, VVS, kabelbeskyttelse og el-installasjon. Her ligger selskapets hovedkontor.  På Stathelle produseres rør i polyetylen (PE), og det er her Pipelife produserer store rør i lange lengder.

- Vi vil under messa ha fokus på våre norskproduserte VVS-systemer. Dette gjelder også de mange smarte produktene i Smartline-sortimentet, som i mange tilfeller er faktiske problemløsere for rørleggeren. Vi har store forventninger til VVS-dagene. Vi håper at nyhetene som vi presenterer kommer til å vekke interesse og gjør at mange ønsker å komme innom den flotte standen vår. Samtidig håper vi også at VVS-markedet er klare for en slik messe igjen, etter mange års pause, sier Stian Svendsen Oen. 

- I lang tid har råvaremangel og økte råvarepriser preget byggebransjen. Med krig i Europa, høye strømpriser, økte renter m.m. er det mye usikkerhet i markedet og det er på mange måter utfordrende tider. Pipelife er en av få i vår bransje som har norsk produksjon, og vår nærhet til markedet gjennom pandemien har vært positivt på flere måter. Nyheten vi presenterer under VVS dagene er også utviklet og produsert i Norge, sier Svendsen Oen avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår