VB blir ny samarbeidspartner for skiskytterne

 
VB blir ny samarbeidspartner for skiskytterneFra venstre: Øystein Kjellsen (VB) og Morten Djupvik (Norges Skiskytterforbund)
Rørleggerkjeden VB blir ny samarbeidspartner for Norges Skiskytterforbund fra og med sesongen 2020/2021.

Rørleggerkjeden VB inngår sin største sponsoravtale hittil. Den tre-årige avtalen ble signert i Stavanger der rørleggerkjeden VB har sitt hovedkontor.

– Norges Skiskytterforbund er stolte av å ønske VB velkommen til skiskytter-familien. Nå blir vi på lag med omkring 1600 erfarne og dedikerte fagfolk som leverer vann, varme og energi til hele Norge. Vi skal bidra til at VB styrker sin posisjon i markedet, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik, i en pressemelding.

– Vårt motto er å gjøre det «riktig første gangen». Vi opplever at skiskytterne matcher oss på dedikasjon, presisjon og begeistring. Vi ser både kommersielt potensiale i samarbeidet, i tillegg til at vi skal bruke avtalen for å skape engasjement og stolthet blant våre bortimot 200 rørleggerbedrifter, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

Avtalen med VB er inngått for de neste tre sesongene. For sesongen 2020/21 skal VB ha synlighet på konkurransedressene og klærne til både elite-, rekrutt- og juniorlandslagene. I tillegg får de synlighet på nasjonale skiskytter-arrangement, bred aktivering og en rekke andre samarbeidsprosjekter.

– Målet er å bygge kjennskap til VB som den råeste og mest dedikerte rørleggerkjeden i Norge, samtidig som vi skal bruke samarbeidet til gode interne arrangement. Vi skal legge mye energi ned i å samle ansatte og fagfolk til turer og eventer etter hvert som korona-situasjonen tillater det, sier Djupvik i Norges Skiskytterforbund, og legger til: - Det er ganske rått av en samarbeidspartner å tenke langsiktig slik som VB gjør. For oss betyr det mye å få en dedikert partner på lag som tør å tenke fremover og ser muligheter, ikke begrensinger.

Samarbeidet får en kick-start i forbindelse med VBs 25-års jubileum som markeres samme helg som skiskytterne har sin sesongstart, 13. november.

– Skiskyting er en måte å samles om store prestasjoner og fantastiske øyeblikk. Vi ser frem til å finne innovative måter å skape samhold på, i en utfordrende periode for oss alle. Nå skal vi treffe blink fra start, og 25-års jubileet er en perfekt setting for oss å bli kjent, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår