Ventistål utvider med aggregatproduksjon

 
Ventistål utvider med aggregatproduksjonBildet: «ModulAir» er modulbaserte ventilasjonsaggregater for alle typer bygg
Ventistål er Norges ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossist. For å styrke sin posisjon i markedet for rehabilitering av næringsbygg, investeres det nå i egen produksjon av modulbaserte aggregater.

- Egen produksjon av modulbaserte aggregater vil styrke bredden vår på tilbudssiden og øke tilgang på kompetanse og kapasitet for næringsaggregater. «ModulAir» er modulbaserte ventilasjonsaggregater for alle typer bygg, også for bruk på skip og plattformer offshore. Det sistnevnte med materialer som rustfritt- og syrefast stål, epoxylakkerte flater osv,  sier Trond Severinsen i Ventistål.

Når eksisterende bygg og lokaler skal rehabiliteres, må ofte vegger og tak rives for å muliggjøre inntransport av aggregater. Modulbaserte aggregater, som kan transporteres i flatpakker og monteres på byggeplass, vil derfor potensielt spare betydelige kostnader innen rehabilitering av bygg. Vanlig seksjonsmontering kan også tilbys om ønskelig. 

Overtar etablert produksjonslinje

Ventistål overtar nå produksjonsavdelingen fra Randem og Hübert AS.

- Resultatet av denne avtalen gir oss tilgang til et erfarent produksjonsteam og verdifull ekspertise som vil akselerere vår satsning på næringsaggregater. Vi er takknemlige for tilliten som Randem & Hübert AS har vist oss, og vi ser frem til å fortsette å levere innovative og pålitelige løsninger til våre kunder. En av våre målsetninger er å forenkle prosessene for rehabilitering av næringsbygg og bidra til kostnadsbesparelser for våre kunder.

- Når et bredere kundesegment

- Med vårt nye fokus på bærekraftig, smart og fleksibel aggregatproduksjon, vil vi kunne tilby skreddersydde løsninger som er enkle å installere og oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og ytelse. Vi ser frem til å bidra til suksessen til våre kunder i sine prosjekter for bygg renovering og modernisering, sier Trond Severinsen.

- Vi er glade for å ha funnet frem til en god løsning med Ventistål og mener at aggregatproduktene når et bredere kundesegment nå som de skal produseres av en bransjeleverandør. Vi har produsert aggregater siden 1972, men mener det er riktig å være tydelige på vår profil som ren klima- og ventilasjonsentreprenør, sier Styreleder Jan Thoresen i Randem & Hubert AS. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår