VVS Norge inngår partnerskap med Meire

 
VVS Norge inngår partnerskap med MeireIllustrasjonsbilde: Getty Images
VVS Norge valgt å inngå strategisk partnerskap med Meire (Otta Regnskapskontor AS) gjennom etablering av et felleseid selskap Meire VVS Regnskap AS.

VVS Norge har helt siden etableringen i 2019 hatt fokus på å kontinuerlig vurdere ulike strukturelle alternativer som kan tilrettelegge for at deres medlemmer kan få gode og effektive tjenester. Tjenestene skulle være konkurransedyktige i kvalitet og pris samt kunne gi en driftseffekt eller -inntekt. 

- Dette har vi klart å levere til tross for at 2020 har vært preget av pandemi og hjemmekontor. I det siste året har VVS Norge klart å levere flere tjenester for sine medlemmer, deriblant Dextro (KS system), tekniske tjenester gjennom DHJ, datavarehus og ikke minst kompetanseutvikling gjennom VVS Norge Akademiet. Som en fortsettelse i denne utviklingen har VVS Norge valgt å inngå strategisk partnerskap med Meire gjennom etablering av et felleseid selskap Meire VVS Regnskap AS, sier Hjalmar Sæther, Finans og Økonomidirektør i VVS Norge, i en pressemelding.
 
Etter erfaringslæring fra andre bransjer er regnskapstjenester et av områdene som har potensiale for effektivisering og hvor det er mulig å hente ut synergier, dette gjelder også for VVS bransjen og våre medlemmer.
 
- Det å ha slike tjenester levert fra et selskap som har spesialisert seg på bransjen, viser seg å være mest effektivt både kostnads- og kvalitetsmessig for våre medlemmer. Hovedformålet er å legge til rette for at eierbedriftene kan få kvalitetsmessig godt tilpasset regnskapstjenester til en fordelaktig pris samt tilgang til sammenligning og benchmark seg imellom, sier Sæther. 
 
Meire er i dag en samarbeidspartner til VVS Norge og leverer regnskap- og rådgivingstjenester til flere av medlemsbedriftene.

- Etter nesten tre år med samarbeid tar vi nå dette et steg videre og etablerer et felleseid selskap, Meire VVS Regnskap AS med delt eierskap 50/50. Selskapet skal levere regnskap, lønn og rådgivning for medlemmer som allerede er kunder hos Meire, men også for nye medlemmer som ønsker å ta i bruk tjenestene fra Meire VVS Regnskap AS, sier Linda Svendsen i Meire. 
 
- Meire har i dag allerede 15 medlemmer fra både Comfort og Bademiljø som benytter seg av tjenestene, men vi er klare til å ta imot flere. Gjennom kundeundersøkelse som er gjennomført ser vi at kundene våre er fornøyde med tjenestene og kvaliteten vi leverer, og de ser fordelen av å benytte seg av en aktør som har spesialisert seg innen VVS. Vi håper dette vil kunne være et godt grunnlag for at flere medlemmer også ønsker seg å benytte seg av tjenestene fra Meire VVS Regnskap AS, sier Svendsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår