Xylem vant rammeavtale med fire rogalandskommuner

 
Xylem vant rammeavtale med fire rogalandskommunerBildet: Kristian Vatne, salgsingeniør vann og avløp i Xylem (t.v.) og Rune Dirdal, ingeniør i drift og tekniske installasjoner i Sandnes kommune
Xylem har inngått rammeavtale med Sandnes, Gjesdal, Klepp og Sola for leveranse av pumper innen vann og avløp, samt totalentrepriser for ulike prosjekter.

Avtalen går over to år, med mulighet for forlengelse ett pluss ett år – til sammen fire år. Xylem har hatt rammeavtale med Sandnes kommune de fire siste årene. 

Løsninger, teknologi og energioptimalisering

Da rammeavtalen ble lyst ut på nytt, ble blant annet kvalitet og service vektet 70 prosent. Et annet krav var å beskrive fremtidens pumpestasjon med fokus på løsninger, teknologi og energioptimalisering. Med Xylems historie, erfaring og kunnskap er de trygge på å levere løsninger som vil sørge for gode og effektive leveranser innen vann og avløp for kundene sine. 

– Vi gleder oss til å til å bidra med vår erfaring, kompetanse og produkter på nye prosjekter, og fortsette å følge opp de prosjektene vi allerede er involvert i. Samarbeidet med kommunene går godt, og det er mange spennende utfordringer som vi ser frem til å være med å løse, forteller Kristian Vatne, kontraktseier og salgsingeniør vann og avløp i Xylem. 

- Spente på hvordan markedet ville respondere

I første omgang forbereder og kartlegger Xylem arbeidet som står på planen for de neste månedene og årene. Det innebærer blant annet å se på eksisterende pumpestasjoner og utstyret kommunen bruker i dag. Fremover er bypass-pumping, bytte rør i en avløpsstasjon og pumpe-leveranser noen av oppgavene som står på planen. 

– Som oppdragsgiver var vi spente på hvordan markedet ville respondere på anbudet vi gjennomførte, da vi hadde en mer overordnet tilnærming til pumpene og pumpestasjonens rolle i VA-nettet. Utvelgelsen av vinnende tilbud var basert på en helhetlig vurdering, med en rekke krav og kriterier som ble lagt til grunn i evalueringen. Xylem svarte godt på våre ønsker og vi ser frem til omsetning av teori til praksis i kontraktsperioden, sier Steven Mellum, rådgiver innen anskaffelser i Sandnes kommune. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår