A. Bergli AS tilbyr rustfrie akkumulatortanker

 
A. Bergli AS tilbyr rustfrie akkumulatortankerBildet: ES rustfrie akumulatortanker, 100, 200, 300 og 500 liter
PRODUKTNYHET: A. Bergli AS kommer nå med akkumlatortanker i rustfritt materiale. Alle tankene leveres for 10 bar trykk.

- Mange rørleggere har etterspurt akkumulatortanker i rustfritt materiale og nå lagerfører vi 100, 200, 300 og 500 liter. Salget har startet bra med flere leveranser til rørleggermarkedet allerede, sier Asgeir Bergli, daglig leder i A. Bergli AS, i en pressemelding.

Økt sparing

- Ved å bruke buffertank sammen med varmepumpe økes besparelsen og belastningen på varmepumpen reduseres. For at varmepumpen skal fungere optimalt, må det sirkulere nok vann gjennom varmeveksleren. Buffettanken reduserer bruken av elektriske tilskuddsvarme, noe som gir ytterligere energibesparelser. Ved hjelp av en buffertank, fungerer varmepumpen alltid under optimale forhold – uavhengig av bygningens termiske belastning, sier Bergli.

ES buffertanker 100-liters og 200-liters modellene trenger mindre enn 0,2 m2 plass når den er installert. 100-liters versjonene har også veggbrakett, slik at de kan monteres på veggen for å spare enda mer plass. Både 100-liters og 200-liters modellen har en ekstra spiral (15m/ø22mm) som muliggjør tilkobling av ekstra varmekilder eller for å forvarme varmtvannet til husholdningsbruk.

ES Multifunksjonstank 300 og 500-liters er totalløsningen for et vannbårent system for varmtvann og boligoppvarming. Systemet har tilkoblingsmuligheter for flere ulike energikilder og blir dermed hjerte i husets varmesystem. Multifunksjonstanken kan brukes som frittstående varmtvannsbereder eller kombineres med for eksempel pelletskaminer, varmepumper og vannkappede vedovner.

- Fleksibiliteten gjør at systemet kan bygges ut gradvis og tilpasses fremtidige behov, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra A. Bergli AS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår