Blir ny direktør for Cramo Region Øst

 
Blir ny direktør for Cramo Region ØstBildet: Susan Hanssen
NYTT OM NAVN: Tidligere konserndirektør i Adecco Service and Solutions, Susan Hanssen, blir ny regionsdirektør i Cramo.

Utover selskapets avdelinger på Østlandet får Hanssen ansvaret for flere fagavdelinger i Cramo.

Susan Hanssen fra Lillestrøm starter nå i stillingen som regionsdirektør for Region Øst i Cramo. Hanssen går inn i ledergruppa og får ansvaret for 12 avdelinger i en region som strekker seg fra Bærum i sør til Gjøvik i nord.

Har vist investeringsvilje

Den nye regionsdirektøren har en mastergrad i HR og ledelse, og kommer til Cramo etter 17 år i Adecco der hun de siste fem årene har vært konserndirektør for fagområdet Service and Solutions. Utover jobben med å videreutvikle Cramos driftsavdelinger i Oslo og på indre Østlandet, får Hanssen ansvaret for fagområdene byggetablering, heis og elektro, samt varme, tørk og miljø (VTM). Hun vil også ha det øverste ansvaret for salgsarbeidet i regionen.

– Camo har som ambisjon om å bli best i markedene vi opererer i, og har vist investeringsvilje både i utstyr og ansatte over tid. Dette er en vesentlig grunn til at jeg takket ja til denne stillingen, sier regionsdirektør Susan Hanssen.

– Kulturbygging blir spesielt viktig i min rolle, spesielt med tanke på den nylige fusjonen med BAS maskinutleie og sammenslåingen av flere avdelinger. Å være tett på organisasjonen og oppdatert på markedet, samt bidra til å bygge en sterk lagfølelse, blir viktig for meg i denne jobben, sier Hanssen.

Utfordrende tider

De økonomiske utsiktene for bygg- og anleggsbransjen har vært bedre enn i inngangen av 2024. Regionsdirektøren har likevel tro på utleienæringen framover.

– For utleiebransjen er det selvsagt viktigere enn noen gang å tilby det riktige utstyret og tjenestene i markedet. Samtidig er det å skape gode relasjoner og yte den beste servicen avgjørende faktorer for å lykkes. Tydelig kommunikasjon og profesjonalitet i alle ledd blir derfor fokuspunkter for organisasjonen i tiden som kommer, avslutter regionsdirektør i Cramo Region Øst, Susan Hanssen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår