Blir ny distriktsselger i CTC Ferrofil

 
Blir ny distriktsselger i CTC FerrofilBildet: Dag Terje Lea
Dag Terje Lea er ansatt som distriktsselger for Agder og Rogaland i CTC Ferrofil AS og tiltrer stillingen den 1.september 2022.

Dag Terje er 60 år og bosatt i Sandnes med sin kone. Han er fagutdannet rørlegger og har arbeidet med salg siden 1996, de siste 18 årene i Oso Hotwater AS. Han vil ha ansvar for salg av hele CTCs produktportefølje, som omfatter boligberedere, storberedere, varmepumper og elektrokjeler, i distriktet.  

- Vi er svært glade for å ha fått Dag Terje Lea inn i CTC. Han vil tilføre oss betydelig kompetanse på varmt vann, samtidig som han kjenner markedet i Agder og Rogaland meget godt gjennom sin tidligere karriere. Vi sikre på at han vil lykkes godt med sin nye stilling, sier Ole Andreas Valnes, daglig leder i CTC Ferrofil. 

- Med nærmere 100 års erfaring står CTC FerroFil for trygghet, kvalitet og bærekraft, og er en av Europas ledende og banebrytende produsenter av varmeprodukter. Vi arbeider aktivt for et bærekraftig og fossilfritt samfunn. Vårt brede produktsortiment består av bergvarmepumper, luft-/vannvarmepumper, innendørsmoduler, varmtvannsberedere, storberedere og elektrokjeler, sier Valnes videre.

- CTC var først ute med fyrkjeler med innebygd varmtvannsbereder, vi utviklet beredere med vår egen Heat Injection-teknologi og vi var de første som lanserte varmepumper for luft/vann. Vi overdriver derfor ikke når vi sier at vi har utviklet bransjen, sier Valnes avslutningsvis i pressemeldingen.

CTC FerroFil AS er et heleid datterselskap av Enertech AB, som igjen er heleid av Nibe Industrier AB. Produksjonen av produktene foregår i dag ved fabrikker i Sverige og Norge.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår