Blir ny VMT-direktør hos Brødrene Dahl

 
Blir ny VMT-direktør hos Brødrene DahlBildet: Ottar Skarstein. Foto: AFRY / Patrick Miller
Ottar Skarstein har takket ja til stillingen som direktør for vann- og miljøteknikk (VMT) hos Brødrene Dahl.

Skarstein starter 1. mars 2023.

– VMT har vokst til å bli et kjerneområde for hele samfunnet. Dette gjelder også innen miljø, energi, bærekraft og arbeidsmiljø, i tillegg til infrastruktur. Her er Brødrene Dahl i en god posisjon til å støtte sine kunder bredt, både med produkter, tekniske tjenester og en unik logistikkløsning, sier Ottar Skarstein i en pressemelding. 

Bred kompetanse

Skarstein har solid bakgrunn i bransjen. Han kommer til Brødrene Dahl fra stillingen som direktør for forretningsområdet bygninger hos AFRY, hvor han har vært i 12 år. Yrkesveien hans startet imidlertid som bygningsrørlegger før ingeniørutdannelse ved STF (Sørlandets Tekniske Fagskole) innen klimakontroll (HVAC), og deretter utdanning innen ledelse, finans og markedsføring. 

Han har blant annet jobbet i Sweco, Alexander og Rosell, og Techno Consult Møre, og har vært styremedlem i Abelia, Rådgivende Ingeniørers Forening og for flere ÅF/AFRY-selskaper. I 32 år jobbet han som rådgivende ingeniør, og i mer enn 27 av dem hadde han også lederansvar. Det har gitt ham bred erfaring fra salg, markedsføring, prosjektledelse, organisasjonsutvikling, oppkjøpsprosesser og styrearbeid. 

Lars Tendal, CEO for Brødrene Dahl, ønsker Skarstein velkommen om bord, og gleder seg til det nye samarbeidet. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår