BLM Kyl & Storkök inn i Nordic Climate Group

 
BLM Kyl & Storkök inn i Nordic Climate GroupIllustrasjonsbilde
Gjennom oppkjøpet av BLM Kyl & Storkök styrker Nordic Climate Group sin posisjon som Nordens ledende aktør innen kjøl-, varme- og energieffektive installasjoner.

BLM ble etablert i 2001 og er godt innarbeidet i Jönköpingsregionen. I tillegg til kompetanse på kjøleinstallasjoner, utvides konsernets tilbud til kundene gjennom BLMs virksomhet på storkjøkkenområdet. BLM omsetter for 35 millioner svenske kroner og har 14 ansatte. 

Fremtidens ånd

– Vi har vokst kontinuerlig siden starten og nådd et nivå der det nå er på tide å ta neste skritt for å kunne vokse videre. I dialogen med Nordic Climate Group har vi vært spesielt opptatt av fremtidens ånd, fokus på bærekraft og utviklingsmuligheter for teknikerne våre gjennom NCG Academy, sier Anders Bjarnehall, administrerende direktør i BLM Kyl & Storkök, i en pressemelding.

- Det føles også bra å ha søsterselskaper i hele Norden som vi kan dele erfaringer og kompetanse med, fortsetter Anders.

Grunnlaget for Nordic Climate Groups virksomhet er en sterk lokal markedsposisjon. Dette betyr at BLM, i likhet med de andre selskapene i gruppen, fortsetter å jobbe med sitt lokale varemerke, tidligere eiere forblir i sine roller og nåværende virksomhet, samt at kundeoppdrag prioriteres. Jönköpingsbolaget Polo Kylteknik er allerede en del av Nordic Climate Group.  

Satser på sterk vekst

– Jeg er glad for at BLM nå er en del av Nordic Climate Group. Det er et veldrevet selskap med engasjerte ledere som har bygget opp virksomheten på en god måte, akkurat som vi ønsker fra gruppens selskaper. Deres kompetanse og erfaring innen storkjøkkenområdet er svært velkomment og vil utvide mulighetene for flere i Nordic Climate Group, sier Fredrik Gren, konsernsjef i Nordic Climate Group.

Nordic Climate Groups har som fokus å hjelpe kundene med å minske miljøpåvirkningen og maksimere energieffektiviteten. Planen er å fortsette å bygge et ledende selskap i Nord-Europa med sterk vekst, både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp. 

– Vi er overbevist om at suksessen vår er basert på entreprenørskap, desentraliserte forretningsenheter med samarbeid innen næringsliv/innkjøp, opplæring av ansatte og deling av teknisk kunnskap, sier Fredrik Gren. 

Om Nordic Climate Group: 

Nordic Climate Group er en ledende aktør innen kjøl-, varme- og energieffektive installasjoner med mål om å være en klar rollemodell innen bærekraftige klimaløsninger. Vi tar det overordnede ansvaret fra idé, prosjektering, installasjon og levering til vedlikehold og service.

Konsernet ble dannet i 2021 og består nå av 65 lokale virksomheter og har mer enn 1000 ansatte. Nordic Climate Group eies av en bred gruppe gründere og ansatte sammen med Altor Fund V.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår