Panasonic varmepumper hedret med "Good Design BEST100"

 
Panasonic varmepumper hedret med Good Design BEST100Bildet: Panasonics Aquarea K- og L-generasjons varmepumper
Panasonics Aquarea K- og L-generasjons varmepumper ble hyllet for sitt design under Good Design Award 2022. De to nye seriene lanseres til våren.

De to nye seriene lanseres til våren.

Den årlige prisutdelingen Good Design Award fremmer produktdesign som hever livskvalitet og driver samfunnet fremover i en mer bærekraftig retning, og sponses av Japan Institute of Design Promotion.

"Glir inn i landskapet"

Av årets 5715 søknader fra ulike industrier ble 1560 design nominerte. 100 produktdesign ble rangert spesielt høyt av dommerpanelet og ble valgt til Good Design BEST100. Heriblant var Aquarea K- og L-generasjons varmepumper fra den japanske teknologiprodusenten Panasonic.

Dommerpanelet berømmet særlig designet på utendørsenheten for å «gli inn i landskapet og bidra positivt til miljøet rundt», og fjernstyringssystemet for å være «svært fleksibelt, spesielt da det kan installeres separat eller integreres med den innendørs varmtvannstanken».

Lanseres våren 2023

Aquarea K- og L-generasjonene er de siste innovasjonene fra Panasonics R&D-senter, og blir tilgjengelige våren 2023. 

Aquarea K-generasjonen benytter kjølemiddelet R32 og er en ideell løsning for nybygg. Aquarea L-generasjonen benytter det naturlige kjølemiddelet R290, og er spesielt godt egnet for renoveringsprosjekter med eksisterende radiatorer, der det kreves svært høye vanntemperaturer.

Panasonics Aquarea luft-til-vann varmepumper omgjør luft til vann for å gi varme, nedkjøling og varmtvann året rundt. Serien prioriterer spesielt bedre energiytelse og naturlige kjølemidler, i tråd med visjonen om å skape innovativ teknologi som bidrar til et lavkarbonsamfunn.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår