Bravida med nytt GreenHub-kontor i Skien

 
Bravida med nytt GreenHub-kontor i SkienBildet: Fra venstre: Preben Hegland, Hedda Foss Five og Sondre Østli.
GreenHub-suksessen fortsetter og tirsdag 24. mai åpnet Bravida enda et GreenHub-kontor, i Skien.

- Fra GreenHub skal det leveres bærekraftige servicetjenester og små prosjekter innen alle våre tekniske disipliner. Den nye GreenHub-en sentralt i Skien blir den sjette i Norge og den tolvte i Norden, sier regiondirektør for Bravida Norges region Vestfold/Telemark, Frode Heimark. 

Lettere å ta klimavennlige valg

Fra Ulefossvegen sentralt i Skien vil GreenHubs medarbeidere levere servicetjenester innen elektro, rørleggerarbeid og ventilasjon ved hjelp av elsykler, elsparkesykler og til fots, slik som konseptet er for alle våre GreenHub-er rundt omkring i hele Norden. Disse fremkomstmidlene vil redusere både oppdragstid, kostnader og utslipp, når montørene blant annet slipper å bruke tid i bilkø og på å finne parkering i sentrumskjernen. 

– Vi ønsker å gjøre det lettere for våre kunder å ta klimavennlige valg når de velger samarbeidspartnere som Bravida, og GreenHub vil supplere vår tilbudsportefølje godt når det gjelder bærekraft, sier Frode Heimark. 

Klimanøytral innen 2050

I Skien kommune sitt Klimahandlingsprogram står det at kommunen har en visjon om å være robust til å møte klimaendringer, samt være klimanøytral innen år 2050. Dette skal blant annet skje gjennom reduksjon av klimagassutslipp innenfor kommunegrensen med 35 % innen 2025 sammenlignet med 2015. Et steg på veien dit er målet om 80 % fossilfri bilpark innen 2025, noe Bravida GreenHub vil bidra til.

– Skien er en by i vekst og kommunen skal gå foran og stille krav til utviklingen. I Grenland har mye av industrien fått mer bærekraftig produksjon, og mye ny virksomhet etableres i området med bærekraft i fokus. Jeg er stolt over at Skien har blitt valgt som den sjette GreenHub-lokasjonen i landet, og ønsker Bravida lykke til med etableringen her, sier ordfører i Skien, Hedda Foss Five, som fikk æren av å klippe snora for å markere åpningen av GreenHub Skien.

Fokus på service og miljø

- Bravidas største fokus er på service og å energieffektivisere bygninger med bærekraftige helhetsløsninger som utgjør en forskjell, både for miljøet, samfunnet og klimaet. I arbeidet for en bærekraftig fremtid spiller valget av transportmiddel til og fra kunder en betydelig rolle. Bravidas mål er å på alle mulige måter bidra til å nå FNs bærekraftsmål innen 2030, sier Frode Heimark avslutningsvis.

Les mer på www.bravida.no/greenhub 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår