Bravida med nytt GreenHub-kontor i Skien

 
Bravida med nytt GreenHub-kontor i SkienBildet: Fra venstre: Preben Hegland, Hedda Foss Five og Sondre Østli.
GreenHub-suksessen fortsetter og tirsdag 24. mai åpnet Bravida enda et GreenHub-kontor, i Skien.

- Fra GreenHub skal det leveres bærekraftige servicetjenester og små prosjekter innen alle våre tekniske disipliner. Den nye GreenHub-en sentralt i Skien blir den sjette i Norge og den tolvte i Norden, sier regiondirektør for Bravida Norges region Vestfold/Telemark, Frode Heimark. 

Lettere å ta klimavennlige valg

Fra Ulefossvegen sentralt i Skien vil GreenHubs medarbeidere levere servicetjenester innen elektro, rørleggerarbeid og ventilasjon ved hjelp av elsykler, elsparkesykler og til fots, slik som konseptet er for alle våre GreenHub-er rundt omkring i hele Norden. Disse fremkomstmidlene vil redusere både oppdragstid, kostnader og utslipp, når montørene blant annet slipper å bruke tid i bilkø og på å finne parkering i sentrumskjernen. 

– Vi ønsker å gjøre det lettere for våre kunder å ta klimavennlige valg når de velger samarbeidspartnere som Bravida, og GreenHub vil supplere vår tilbudsportefølje godt når det gjelder bærekraft, sier Frode Heimark. 

Klimanøytral innen 2050

I Skien kommune sitt Klimahandlingsprogram står det at kommunen har en visjon om å være robust til å møte klimaendringer, samt være klimanøytral innen år 2050. Dette skal blant annet skje gjennom reduksjon av klimagassutslipp innenfor kommunegrensen med 35 % innen 2025 sammenlignet med 2015. Et steg på veien dit er målet om 80 % fossilfri bilpark innen 2025, noe Bravida GreenHub vil bidra til.

– Skien er en by i vekst og kommunen skal gå foran og stille krav til utviklingen. I Grenland har mye av industrien fått mer bærekraftig produksjon, og mye ny virksomhet etableres i området med bærekraft i fokus. Jeg er stolt over at Skien har blitt valgt som den sjette GreenHub-lokasjonen i landet, og ønsker Bravida lykke til med etableringen her, sier ordfører i Skien, Hedda Foss Five, som fikk æren av å klippe snora for å markere åpningen av GreenHub Skien.

Fokus på service og miljø

- Bravidas største fokus er på service og å energieffektivisere bygninger med bærekraftige helhetsløsninger som utgjør en forskjell, både for miljøet, samfunnet og klimaet. I arbeidet for en bærekraftig fremtid spiller valget av transportmiddel til og fra kunder en betydelig rolle. Bravidas mål er å på alle mulige måter bidra til å nå FNs bærekraftsmål innen 2030, sier Frode Heimark avslutningsvis.

Les mer på www.bravida.no/greenhub 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår