Bygger nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll

 
Bygger nytt lager- og logistikkbygg på EspevollIllustrasjon av nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll
Helgesen Tekniske Bygg AS (HTB), et selskap i AF Gruppen, har signert kontrakt med Høgafjellet Eigedom AS for bygging av nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll i Osterøy kommune.

Bygget er på 10.800 kvm og skal føres opp med energiklasse A. Bygget vil bestå av lager, separat rent-lager, lastesoner og kontor- og sosialdel. Bruker av bygget blir NorEngros K J Brusdal AS.

 -  Vi har utviklet prosjektet i godt samarbeid med NorEngros K J Brusdal AS og Kenneth Nielsen i Proptech Consulting AS. HTB har vært arkitekt, og gjort nødvendige prosjekteringer for optimalisering til kundens bruk, sier Ronny Laastad, adm.dir. i HTB.

- Det er nå klart for oppføring av et moderne lager- og logistikkbygg som er forberedt på det grønne skiftet, bl.a. med solceller på tak, bergvarme, godt med ladepunkt for personbiler, varebiler og lastebiler. Vi gleder vi til å starte på prosjektet og dermed også utviklingen av et nytt næringsområde på Espevoll, i Osterøy kommune, sier Laastad.

Kontrakten er en totalentreprise med verdi på MNOK 111 ekskl. mva.

Byggestart vil være sommeren 2024 med forventet ferdigstillelse første kvartal 2025.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår