Tom Chr. Egeland blir ny daglig leder i VB Nord-Jæren

 
Tom Chr. Egeland blir ny daglig leder i VB Nord-JærenBildet: Tom Chr. Egeland starter som daglig leder i VB Nord-Jæren 3. juni.
Tom Christian Egeland begynner som daglig leder for VB Nord-Jæren 3. juni. VB Nord-Jæren omfatter avdelingene Rørlegger Torgersen, Hellevik Rør og Kokaas Rør

Til sammen vil Egeland lede rundt 70 medarbeidere i avdelingene som til sammen omsetter for rundt 150 millioner kroner.

VB Nord-Jæren omfatter avdelingene Rørlegger Torgersen, Hellevik Rør og Kokaas Rør. Til sammen vil Egeland lede rundt 70 medarbeidere i avdelingene som til sammen omsetter for rundt 150 millioner kroner.

Tom Christian er 60 år, bor på Randaberg nord for Stavanger, han er gift og har to barn. Han vil tilføre VB en solid bakgrunn innen økonomi og ledelse. Han har lang erfaring fra ledende stillinger innenfor oljeservice, bank og finans og nå sist som konsernleder med mer enn 20-års erfaring fra den nasjonale flis- og byggevarekjeden Modena Fliser.

– Jeg tar med meg min erfaring og kunnskap inn i dette arbeidet for å bygge opp og styrke VB Nord-Jærens markedsposisjon i vår region. Vi skal i tett samarbeid skape vekst, muligheter og merverdier.

Egeland bringer verdifull kunnskap og ekspertise til vårt team. Under hans ledelse oppnådde Modena en omsetning på over 500 millioner kroner og solide resultater, erfaringer som vil være uvurderlige i å styrke vår posisjon i markedet og bygging av konsernet.

Tom Christian er en leder som verdsetter å bygge sterke team og åpne kommunikasjonslinjer.

– Som leder er jeg opptatt av å bli kjent med folkene, lytte, skape og få ting til sammen. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen, og til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle VB Nord-Jæren i tråd med VB konsernets strategi, både med tanke på produkter og tjenester.

Regionleder Vest i VB Gruppen, Arne Torgersen, er glad for å få med seg Tom Chr. Egeland på laget.

– Han passer perfekt inn i våre planer. For VBs del handler det i stor grad om samarbeid. Med flere å spille på kan vi lettere sørge for en jevn arbeidsflyt for de ansatte og for kundene vil en utvidet organisasjon også innebære mer kapasitet til å utføre oppdragene, sier Torgersen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår