Caverion med storstilt rekrutteringskampanje

 
Caverion med storstilt rekrutteringskampanjeBildet: Caverions egne ansatte er "stjerner" i storstilt rekrutteringskampanje. Bedriften ønsker seg 600 nye medarbeidere
– Å jobbe i Caverion handler om en rekke forskjellige yrker. Vi trenger eksempelvis flere flinke elektrikere, rørleggere, VVS-folk og energiingeniører, sier HR-direktør Anne Sødem.

Hun forteller at frem mot 2025 regner selskapet med å ansette 600 nye medarbeidere.

– Hos oss får du muligheten til å utvikle deg faglig og lære av flinke kollegaer, samtidig som at vi bidrar til å bringe verden videre gjennom å levere løsninger for grønnere og smartere bygg, sier Sødem.

Bygger stolthet internt

Jørgen er energiingeniør i Caverion og jobber med å redusere energiforbruket i næringsbygg. I en video du nå kan se på Caverions nye kampanje fremstår Jørgen og andre medarbeidere som selskapets store profiler.  

Hør Jørgen fortelle om jobben sin her: https://youtu.be/8LUOw51-LIw

– Vi har undersøkt hva folk egentlig kan og vet om Caverion, og vi har tydeligvis litt å gå på her. I høst sparker vi derfor i gang en stor synlighets- og rekrutteringskampanje. Selskapet går nemlig bra og vi trenger flere folk. Samtidig ønsker vi å bygge enda mer stolthet internt. En viktig del er å beholde de flinke folkene vi har i Caverion i dag, forteller prosjektleder Hilde Dahl Hjerkinn. 

Tett på hverdagen

– I Caverion er det folka våre som er det viktigste vi har. Ingen folk, ingen Caverion. Vi ville at denne kampanjen skulle være så tett på hverdagen hos oss som mulig, og løfte frem alle de fine og dyktige folka som jobber i Caverion. Derfor er det kun folka våre som er «filmstjerner» her, sier hun.

Den tekniske totalleverandøren Caverion jobber med installasjon av ladestasjoner for alle de store aktørene i Norge, energiøkonomisering i bygg, sikkerhet og adgangskontroll for forsvar og politi, og leverte alt av elektro, rør og ventilasjon på det nye Nasjonalmuseet. 

Med 2 300 ansatte på 43 steder og en omsetning siste år på 3,6 milliarder kr i Norge er det jobb å få stort sett over hele landet. Bare i Trondheim skal Caverion i høst ansette 33 nye medarbeidere.

Her kan du se mer av innholdet i kampanjen: https://jobb.caverion.no/

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår