- Dette er et velfungerende messekonsept

 
- Dette er et velfungerende messekonseptBildet: Norsk Wavin stiller med mange medarbeidere på årets VA-messe. Her representert ved tre av dem, fra venstre Vidar Handal, Thomas Birkebekk og Marthe Mæhlum. Foto: Odd Borgestrand
VA-MESSENE 2023: Utstillerne under årets VA messe i regi av VA- og VVS produsentene VVP er udelt positive til messekonseptet og gjennomføringen av de ulike messene så langt.

Av Odd Borgestrand

Norsk Wavin har vært med siden starten i 2018 og mener messene har utviklet seg positivt for hvert år. Noen var skeptisk til å flytte årets Oslo-utgave fra Fornebu til Gardermoen, men salgssjef VA, Thomas Birkebekk, mener messehallen på Thon Hotel Oslo Airport, fungerer svært godt.
- Norsk Wavin har bemannet årets stand med mange medarbeidere, slik at alle besøkende skal få mulighet til gode svar på sine mange spørsmål, understreker han.

Begeistret

- Dette er rett og slett ei messe vi er begeistret over å være en del av, sier Birkebekk til VVS aktuelt.
Han stiller seg ikke avvisende til å utvide Oslo-arrangementet til to dager siden oppslutningen her er så god.
- Her er det mange viktige kunder som kommer til messa. Det gjelder både rådgivere, kommuner, entreprenører og andre som er opptatt av VA-sektoren og av innovasjon.

Riktig bruk av vann

- Vårt hovedbudskap i år er bærekraft og gjenbruk av vann, inkludert overvannshåndtering. Vi må snart begynne å bruke vann på en mer bærekraftig måte. Nå bruker vi jo renset drikkevann blant annet til å vanne parker. Samtidig vet vi at lekkasjeprosenten rundt om i norske kommuner fortsatt er altfor høy. Dette er en bransje der mulighetene absolutt ligger foran oss, sier Birkebekk.

Invitert til messa

Olimb Rørfornying AS er ikke blant medlemmene i VVP, men ble i år invitert til å delta med egen stand for å gjøre messa enda mer allsidig og attraktiv for besøkende i de fire byene Kristiansand, Bergen, Oslo og Trondheim.
Salgs- og produktsjef Svein Rune Myhre og markedssjef Peer-Christian Nordby i Olimb Rørfornying er svært fornøyd med selve messekonseptet, fordi de her møter både fotfolket og beslutningstakere i bransjen. 
- Jeg var blant de besøkende under fjorårets messe på Telenor Arena og likte det jeg så. Da jeg fikk invitasjonen til å delta med egen stand ble jeg egentlig litt overrasket siden vi ikke er en produsent, Men siden vi var ønsket inn sa vi ja takk, og det har vi absolutt ikke angret på, forteller Nordby. 

God logistikk og service

Han ønsker å trekke fram de tekniske arrangørene, Messeselskapet, som er dyktig med logistikk og dessuten svært serviceinnstilt.
- At det er gratis adgang og i tillegg servering av frokost og lunsj gjør messa også til en sosial møteplass, mener Nordby. 
Olimb Rørfornying er en stor aktør innen norsk VA-bransje, og mener det er en flott gest av VVP å invitere både entreprenører og rådgivere inn i messekonseptet.

Bildet: Bildet: Olimb Rørfornying ble invitert til årets messe og var glad for muligheten til å delta, forteller markedssjef Peer-Christian Nordby og salgssjef Svein Rune Myhre. Foto: Odd Borgestrand

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår