Dusjtoalett fra Geberit inntar "Over Oslo"

 
Dusjtoalett fra Geberit inntar Over Oslo
Dobesøket har nok ikke særlig ofte blitt beskrevet som et av høydepunktene på en festival – men Geberit har i samarbeid med Over Oslo gjort noe med dette.

I dag starter festivalen Over Oslo med headlinere som A-Ha, Pet Shop Boys, Simple Minds, Cezinando og Sigrid. Festivaler er ikke kjent for å ha de beste baderomsløsningene, men i år er luksusfølelsen på plass.

Geberit er på festivalen for å gi de besøkende en ny toalettopplevelse og velværen det er å bli dusjet ren med vann etter et toalettbesøk. På plass på festivalområdet på toppen av hovedstaden står derfor hengere med eksklusive dusjtoaletter, som skyller festivaldeltakernes rumper rene.

– Vi opplever at mange er usikre på dusjtoaletter før de har prøvd, derfor er det viktig for oss å være ute blant folk og vise fram mulighetene. Velvære er også viktig på festivaler og det ønsker vi å gjøre noe med i samarbeid med Over Oslo, sier markedssjef i Geberit Katharina Sølvberg.

Sanitærprodusenten opplever at de fleste som prøver endrer mening etter kun ett dobesøk.

– Vår erfaring er at de aller fleste som prøver dusjtoalettet blir frelst. Hvorfor skulle man velge tørt papir, når man kan bli ren med rennende vann, spør Sølvberg.

Over Oslo pågår fra 10. – 18. juni og dusjtoalettene er på plass alle dager.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår