Bli en læreplassjeger!

 
Bli en læreplassjeger!Illustrasjonsbilde. Foto: WorldSkills Norway
– I de kommende dager vil 10.000 bedrifter over hele landet vil få tilsendt en informasjonspakke i brevs form fra Læreplassjeger-kampanjen 2022.

- Potensielle lærebedrifter blir oppfordret til å ta inn sin første lærling, mens eksisterende lærebedrifter blir spurt om de har mulighet til å ta inn én lærling til, sier daglig leder Bjørnar Valstad i WorldSkills Norway.

WorldSkills Norway inviterer til deltakelse i Læreplassjeger-kampanjen 2022. Kampanjen starter 9. juni og vil pågå gjennom sommeren og godt utpå høsten. Målet er å rekruttere flere læreplasser og lærebedrifter. 

Ved siden av fylkeskommunene er alle fagforbund, bransjeorganisasjoner, opplæringskontorer og skoler også invitert til å bli læreplassjegere 

Tusenvis av lærebedrifter over hele landet vil få tilsendt rekrutteringsbrosjyre og bli kontaktet av læreplassjegere. Det er laget felles materiell som kan brukes fritt av alle som vil ta del i kampanjen.

Potensielle bedrifter kan melde sin interesse her: www.læreplassjeger.no  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår