Feirer 10-års jubileum med ny avtale

 
Feirer 10-års jubileum med ny avtaleBildet: Teamet fra Holte, Tage Trana og Sindre Hagestande, er klare til hjelpe alle VVS Ekspertens medlemmer
VVS Eksperten og Holte feirer 10 år som gode samarbeidspartnere ved å utvide tilbudet til VVS Ekspertens rundt 450 medlemmer.

Tidligere samarbeidsavtale har fokusert på kalkulasjonsverktøyet i JobOffice, men nå gjelder avtalen hele Holtes programvareverden. I over ti år har Holte og VVS Eksperten jobbet sammen for å kunne tilby de beste løsningene til kjedens medlemmer. Per i dag benytter mer enn 60 prosent av VVS Ekspertens medlemmer seg av kjedeavtalen med Holte. 

Utvidelse av samarbeidet

Den nye avtalen omhandler nå alt en rørlegger trenger av programvare og faglig støtte for å drive lønnsomt og effektivt.
- Vi har som mål å være totalleverandør til rørleggerne i Norge, og støtter alle deler av deres hverdag. Det betyr i praksis at når jobben er ferdig kalkulert, kan et tilbudsbrev med personlig og proft utseende sendes til kunden. Når tilbudet er godkjent, foregår varebestilling elektronisk til grossist, og kalenderfunksjonen gjør logistikken og planleggingen enkel. HMS/KS og internkontroll er også ivaretatt i plattformen, sier Per Morten Elverhaug, fagsjef VVS i Holte, i en pressemelding.

Alt fra én leverandør

 - Timer, materialforbruk, sjekklister, avvik og risikoanalyse/SJA utføres enkelt ute på oppdrag via app på mobil eller nettbrett. Når jobben er utført og siste klikk ute er gjort, kan faktura og FDV-dokumentasjon sendes med et par tastetrykk fra kontoret. I tillegg tilbyr vi nå løsning for digitale byggesøknader og elektronisk kjørebok med enda flere verktøy. Alt fra én leverandør - og med én innlogging, forteller  Elverhaug.

– Våre medlemmer er oppdatert på de digitale tilbudene som er i markedet i dag. Tilbakemeldingene vi får er at det er viktig for våre medlemmer at de ikke digitaliserer for digitaliseringens skyld, men for å bli mer effektive, få oversikt, imøtekomme dokumentasjonskrav og være lønnsomme, sier daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen.

Faglig påfyll

Utover høsten og vinteren vil VVS Ekspertens medlemmer få tilbud om gratis faglige webinarer i regi av Holte. Temaer rundt Avhendingsloven, effektiv kalkulasjon og dokumentasjon vil stå på agendaen. – Våre medlemmer ønsker å holde seg oppdatert, og vil gjerne ha faglig påfyll. Det at Holte inviterer medlemmene til faglig oppgradering ser vi på som en stor fordel, sier Johnsen.
Nå nærmer også høstens messer seg. Allerede 17. september kan medlemmene i VVS Eksperten treffe Holtes løsningsorienterte team - Sindre Hagestande og Tage Thrana på The Qube på Gardermoen.

19. – 21. oktober er de selvsagt også å treffe under VVS Dagene på Lillestrøm.

Om Holte:
Basert på mer enn 45 års erfaring, er Holte Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til byggebransjen. Fagområder er bl.a. HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Det å tilby løsninger som fjerner hverdagslige hindre og effektiviserer arbeidshverdagen for aktører i bransjen er hovedfokus, for som Holte sier; RETT SKAL VÆRE LETT.

Om VVS Eksperten:
VVS Eksperten er en landsdekkende rørleggerkjede med ca. 450 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk, fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår