FLOW Group satser i Sør-Vest

 
FLOW Group satser i Sør-VestBildet: Frode Frøyland blir daglig leder i FLOW VVS Sør-Vest
For å styrke sin strategiske satsing i Sør-Vest har FLOW Group etablert selskapet FLOW VVS Sør-Vest i Stavanger.

- Denne etableringen er et viktig skritt for å forbedre vår konkurranseposisjon i Stavanger og omegn samtidig som det kompletterer våre eksisterende selskaper innen elektro og klima. Hovedfokuset til selskapet vil ligge på drifts- og vedlikeholdsmarkedet. sier Siv Merethe Berge Røsland, CXO / Teamleder FLOW Group Norge.

Gruppen har selskapene FLOW Elektro Sør-Vest og FLOW Klima Sør-Vest fra før i regionen. Til å lede det nye selskapet har gruppen ansatt Frode Frøyland som daglig leder. 

- Frode bringer med seg en imponerende og variert erfaring fra selskaper som YIT Building System, AASE Klima, Caverion og ClevAir. I løpet av sin yrkeskarriere har Frode jobbet i ulike roller, inkludert industrirørlegger, serviceleder, prosjektleder, daglig leder, prosjektingeniør og Delivery & Support Manager. Denne mangfoldige bakgrunnen gir Frode en unik posisjon til å styrke vår konkurranseposisjon i Sør-Vest, poengterer Røsland.

I tillegg til sin yrkeserfaring har Frode også tjenestegjort som korporal i forsvaret, der han blant annet arbeidet som grensevakt mot Russland. 
- Denne erfaringen har satt sitt preg på hans lederegenskaper og evne til å håndtere utfordrende situasjoner, sier Røsland.

- Jeg ser frem til å komme i gang og å sette FLOW VVS Sør-Vest på kartet, forteller Frode, og er klar for å gå løs på de utfordringene som måtte komme i dagens marked. Min første offisielle arbeidsdag var mandag 2. oktober og jeg er nå godt i gang med FLOW Group sitt 30-dagersprogram for nyansatte og med å etablere kvalitetssystemer i det nye selskapet. Det ligger mye spennende aktiviteter og jobber foran oss som jeg ser frem til å ta fatt på, påpeker Frøyland.

- Vi er veldig fornøyde med å få Frode på laget vårt, og ser frem til å komme i gang i Stavanger og omegn med et VVS-selskap som skal samarbeide tett med være selskaper innenfor elektro og klima fremover, avslutter Røsland.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår