FLOW-selskap fikk samarbeidsavtale med SKB Eiendom

 
FLOW-selskap fikk samarbeidsavtale med SKB Eiendom
Nylig signerte alle FLOW-selskapene i Oslo - FLOW Meisingset VVS, FLOW Elektro Oslo Vest og FLOW Klima Oslo, en samarbeidsavtale med SKB Eiendom AS.

SKB Eiendom eies av Stiftelsen Kaare Berg og eier en rekke bolig og nærings eiendommer lokalisert i Oslo, Bergen, Sarpsborg, Asker, Lillestrøm, og Moss.

- De har fokus på profesjonell utleie, forvaltning, og utvikling av eiendomsmassen, samt kjøp og salg av eiendom. Arbeidet med avtalen begynte i februar i år da kunden tok kontakt med oss via LinkedIn. Første salgsmøte var en hyggelig seanse med presentasjon fra kunden og deretter en presentasjon av FLOW Group og hva vi kunne bistå kunden med, skriver FLOW Group i en pressemelding.

I ettertid har det vært flere befaringer, forslag til serviceavtaler og oppfølgingsmøter for å kartlegge kundens behov. Det har ført til at FLOW Group nå bistår med rehabilitering av utvendige avløpsanlegg etter “no dig” metoden samt tilbakeslagssikring mot flomvann i flere næringsbygg.

- SKB Eiendom er som oss innovative og ønsker å prøve ut ny teknologi, derfor benytter de Really! på flere pilotprosjekter og FLOW har fått sin første oppdragsbestilling via Really! portalen allerede, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår